Pd,egod;...

За кухненските ъгли

(0 гласа, рейтинг 0 от 5)

Необходим ми е обикновен кухненски ъгъл с функция сън, но ще се използва за спане рядко какво да гледам ?

Обикновенните кухненски ъгли с премятащ се гръб за да става за спане са  почти еднакви навсякъде.Интересувайте се  дюшека към кухненския ъгъл от какво е изработен. По качественните и за предпочитане са дунапреновите дюшеци.Също много важно е да изберете дамаска която лесно се почиства с влажна кърпа и не е необходимо използването на специялни препарати. Нашите модели кухненски ъгли са на едни от наи добрите цени в България ,с дунапренов дюшек са и могат да бъдат изработени по ваш размер .

Необходим ми е трапезен ъгъл с подматрачен механизъм които ще се ползва за спане всяка нощ какво да избера ?

 Трапезните ъгли са по луксозния вариянт на кухненските ъгли и са за предпочитане ако имате малко по голямо пространство в кухнята.Те са с подматрачен механизъм, лесен за разпъване и прибиране, удобни са за спане, а ъгловата и късата част както и на кухненските ъгли са ракли.При избора на трапезен ъгъл задължително погледнете от какво е изработен подматрачния механизъм.По обикновенните модели са с дървен механизъм и не са за предпочитане.Стават за преспиване от време на време но бързо сглобките им започват да се охлабват и да скърцат.Един от най – носещите елементи е точно този подматрачен механизъм.Много по добрия и дълговечен вариант са трапезните ъгли с метален подматрачен механизъм.Там е невъзможно да имате проблем със скърцащи сглобки,трудно прибиране и изваждане на механизма и след по натоварена употреба евентуално счупване.

За това ние вграждаме в нашите модели трапезни и холни ъгли само надеждни метални механизми.

При избора на дамаска ви препоръчваме жакардовата дамаска.Тя е много здрава ,лесно се почиства а и изборът на цветове е много голям.Ние ви предлагаме повече от 250 цвята жакардови дамаски а отделно всяка от тях може да бъде комбинитана с еко кожа.

Разгледайте нашите модели кухненски , трапезни и холни ъгли от главното меню галерия мебели или от тук –   ВИЖ

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт