Pd,egod;...

За холните гарнитури

(0 гласа, рейтинг 0 от 5)

На българския пазар се предлагат много модели холни гарнитури - статични, както и с разтегателени механизми . Изборът на дамаски и  еко кожи ,както и естествени кожи  е голям и  най– взискателните клиенти има какво да си харесат и да останат доволни.

По какво да се ориентираме при избора на холна гарнитура, какво друго да гледаме освен модела ,функционалността му и изборът на дамаска разбира се?

Прави впечатление ,че са единици тези клиенти които се интересуват от какво е изработена носещата конструкция на холните гарнитури.Много от предлаганите холни гарнитури са  изработени с носещ корпус от талашит, който е нетраен и не след дълго холната гарнитура започва да скърца ,а подлакътниците и  да се клатят.Това е ,защото талашита не е подходящия материал, но много производители го използват заради по- ниската му цена.

Нашия съвет е да се интересувате от това от какво е изработен корпусът на холната гарнитура която сте си харесали.Все пак останалото са пълнежи като дунапрен, вата,силиконов пълнеж и още много други, но те не допринасят за здравината и дългия живот на вашите мебели.

Нашите  модели холни гарнитури са произведени с дървен корпус и носещите места като подлакътници и седалки  са двойно подсилени.За това може да сте сигурни ,че купувайки холна гарнитура от мебелна компания "Янев" вие купувате мебел на която ще се радвате много години.

Може да разгледате моделите холни гарнитури, които предлагаме от главното меню на сайта в галерия мебели или от тук – ВИЖ

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт