Logo

Изгодни предложения на модерни ъглови дивани от производител

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

 

Модерните ъглови дивани доказано заеха своето място, както като отлична интериорна идея за кухненските помещения, така и за холовото обзавеждане, което все по-често се изработва по поръчка.
По начало, преди години хората поръчваха предимно кухненски ъглови дивани, с помощта на които употребяваха празното пространство в едната част на стаята, осигуряваха удобство на присъстващите в помещението и много често тези ъглови дивани в кухнята се разтягаха, превръщайки се в удобно легло за неочаквани гости.

Ние от мебелна фирма Янев, осъзнаваме все по-крещящата нужда от компактност и актуалност при изработката на модерни ъглови дивани не само за кухнята, но и за хола и другите стаи от дома. С тази умисъл, в продължение на няколко години разработвахме различни видове мека мебел, за да можем да задоволим нуждите и на най-взискателните си клиенти.

Така, разглеждайки нашия онлайн магазин ще се натъкнете на повече от 30 различни модерни предложения на дивани Янев, повечето, от които могат успешно да се впишат в графата модерни ъглови дивани.

При желание да направите поръчка можете да установите връзка с нас посредством формата ни за контакт или просто да посетите някой от нашите търговки обекти - но за това ще ви разкажем малко по-нататък. Нека преди да поговорим за поръчката, да ви разясним всичко около предлаганите от нас модерни ъглови дивани и техните възможности.

Споменахме, че се стараем да произвеждаме диваните компактни, така че да задоволяват вкусовете на всички наши посетители в търговските ни обекти или онлайн магазина ни. За целта, модерните ъглови дивани Янев не само са идеални за релакс в седнало положение, но също са подходящи и за спане.

Те притежават удобни подматрачни потапящи механизми, които позволяват на дивана да се разтяга и да се превърне в удобно допълнително легло. Подсилените двойно конструкции пък гарантират продължителното използване на меката мебел, а при поръчка сами можете да посочите каква конфигурация да има съответния ъглов диван (лява или дясна). По традиция освен като легло - ъгловите дивани, които произвеждаме могат да се използват и за раклови помещения. Накратко винаги имат вградена в конструкцията си поне една ракла под ъглова седалка, например. Но в зависимост от модела, който харесате се менят и характеристиките.

Дойде ред да ви разясним по-подробно как стоят нещата с поръчката на модерни ъглови дивани. Една от опциите, която предлагаме на клиентите си, е поръчка на момента. Тя позволява и навременна доставка, в случай, че сте се спрели на някой от изложените модели, с които разполагаме и като наличности в склада.

Друга възможност обаче е да направите индивидуална поръчка, при която да зададете собствени размери и външен вид на дивана. Това ще отнеме няколко дни изработка, но ви гарантираме доставка на поръчания артикул в максимално кратък срок от време.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.