Pd,egod;...

Ъглови легла с матраци

(70 гласа, рейтинг 3.74 от 5)
  • Посещения: 22323

 

Ъглови легла с матраци

Ъглови легла с матраци с повдигащи механизми на матраците и ракла между двете легла на промоционални ниски цени може да купите сега от мебели Янев. Тук на сайта разгледайте всички модели легла и ще останете очаровани от предлаганите модели и от цените на които се предлагат.

 

Мебели Янев непрекъснато пускат промоции на легла и матраци за тях и сега тече поредната. Не пропускайте уникалната възможност да закупите ъглови легла с матраци на промоционална цена от 385 лв.

ВАЖНО - матраците не са обикновени, а са от луксозната серия еднолицеви матраци на мебелна компания Янев и са с височина 23 см.

Комплекта който  може да закупите включва :

Ъглови легла - 2 бр.

Матраци луксозни с височина на матрака 23 см. и усилена вградена подматрачна рамка - 2 бр.

Повдигащи механизми за матраците - 2 бр. комплекта.

Дъна за ъгловите легла - 2 бр.

Ракла към ъгловите легла с височина 75 см. - 1 бр.

ЦЕНА НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКТ СЕГА САМО 385 лв.

Следете тук на сайта за промоции на мебели. Почти всяка седмица има продукти който може да купите на промоционални цени и да обзаведете домът си с мебели изработени от мебелна компания Янев.

Качеството на предлаганите тук мебели е на най-високо ниво и многобройните ни доволни клиенти само потвърждават това.Стратегията и мото на фирмата е все по - добро качество на още по - ниски цени.

Продуктите на фирмата не се ограничават до изработката само на сериини мебели и имате възможност да поръчате ъглови легла с матраци по ваш индивидуален проект или да дадете размери по които да се изработят.

Имате възможност да избирате и цветове за изработката на ъгловите легла както да поръчате към тях и допълнителни модули като шкафчета , поставки за нощни лампи , полици за книги , етажерки и мн. др.

Тези възможности на фирмага за задоволяване на всички вкусове и предпочитания на клиентите на най-ниски цени ни прави изключително търсени. За всякакви въпроси , предложения и поръчки се свържете с наш консултант на посочените в КОНТАКТИ телефони.

 

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт