Pd,egod;...

Холов ъгъл промоция

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 6997

 

Холов ъгъл промоция и актуални промоции на мека мебел - ВИЖ ТУК

Красиви , модерни и не на последно място изключително удобни , холовите ъгли произведени от мебелна компания Янев се превърнаха в предпочитани и все по - търсени по търговските вериги.

atina_311155683

Качеството на предлаганата мека мебел от фирмата е на много високо ниво , а технологичния процес на изработка е следен стриктно при всяка една технологична операция.Много доволни клиенти препоръчват мебелите на свои познати , а това от своя страна е най-добрата реклама.

klik-klak-1

С всеки изминал ден производството все повече се модернизира и автоматизира , а това от своя страна дава възможност мебелна компания Янев да предлага на своите клиенти продукти на все по - ниски цени.

Важно е че при избора на модел холов ъгъл клиентите имат възможност да изберът дамаска с която да бъде изработен. Избора е наистина впечатляващ.Дамаските и еко кожите подържани на склад са повече от 450 разцветки.Повечето клиенти от начало са малко объркани от това голямо разнообразие на цветове и десени , но и много приятно изненадани че могат да намерят точно това което търсят.

 

Мебели Янев периодично обявява промоции на модели мека мебел и холови ъгли. Може да следите за тях тук на сайта.

Нестандартните модели холови ъгли поръчани от клиентите се изпълняват в кратки срокове.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт