Pd,egod;...

Холови секции

(20 гласа, рейтинг 3.90 от 5)
  • Посещения: 11769

 

 

Холови секции

 

Холови секции и много други мебели може да намерите тук на ниски производствени цени.

Секциите за хола произвеждани от мебелна компания Янев са  утвърдили се и познати на нашия пазар със своята функционалност , стил , грациозно елегантен дизайн и изключителна прецизност на изработката.

Мебелите за хола се изработват основно от ЛПДЧ плоскости , но предлагаме и холни секции изработени и от масивно дърво.

 

Мебелна компания Янев периодично пуска на пазара нови модели секции за хола, като следи непрекъснато най-новите модни тенденции и промяна на стиловете в обзавеждането в световните центрове и изложения. Това дава възможност  на компанията винаги да предлага на своите клиенти мебели който да придадат но домът им неповторим стил и чувство за хармония.

 

Дизайнерския екип се състои от млади хора пълни с енергия готови веднага да откликнат на всяко предизвикателство и да задоволят и най-причудливите и интересни хрумвания отправени от клиенти, като превръщат идеите в реални готови изработени мебели.

 

Серийните продукти на фирмата се отличават от останалите мебели по търговските вериги със своя неповторим стил , перфектната изработка, кратки срокове на доставка и възможност за корекция на размера без това да се отрази значително на цената.

 

Цените на секциите за хола и останалите предлагани мебели са ниски и достъпни ,което допринася и за това повече домове да са обзаведени с мебели от мебелна компания Янев, както и дава възможност на по голям брой потребители да обзаведат дома си с качествени български мебели.

 

Оборудването на фирмата с последно поколение машини , използването на водещи технологии, както и покупката на материали на ниски едрови – преференциални цени дава възможност за постигането на тези резултати.

Това от своя страна освен че позволява да се достигнат тези цени , дава възможност и за съкращаване сроковете на изработка, по – големия обем на работа и по прецизното качество на готовите изделия.

 

Обкова като дръжки, крачета, лайсни и др. също е специално подбран и придава на готовите секции красив дизайнерски вид.

Не на последно място е и факта че много от моделите холни секции – но не всички се подържат на склад и могат да се доставят веднага на клиента.

 

Изработват се секции и по индивидуален размер даден от клиента като за целта се прави проект – чертеж на дадения модел , изчислява се стойността и след съгласието на клиента отправил запитването се стартира изработката на секциите за хола.

 

Много други модели мебели може да разгледате в – ГАЛЕРИЯ МЕБЕЛИ

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт