Pd,egod;...

Холни ъглови дивани

(41 гласа, рейтинг 3.51 от 5)
  • Посещения: 95995

 

Холни ъглови дивани на най-добри цени от Мебели Янев

 

 

 

Огромно разнообразие на модели и дамаски.

Много от моделите се подържат на склад и могат да се купят веднага без да е необходимо да се прави поръчка!

При поръчка в магазин на Мебели Янев имате избор на жакардови дамаски - над 470 разцветки , избор на еко кожи - над 140 разцветки.

Възможност за промяна на размера при поръчка!

Кратки срокове на изработка и доставка!

Всички модели холни ъгли вижте в галерия мебели – мека мебел.

 1

ЪГЛОВИ ДИВАНИ


През последните години, все повече хора, когато дойде времето да сменят стария диван с нов такъв, предпочитат ъглови дивани. Причината за това е, че старите обикновени дивани, както и да ги сложиш, на където и да ги завъртиш, по никакъв начин не може да използваш ъгъла на помещението пълноценно. С ъгловите канапета обаче, този проблем е решен. От самото им название става ясно, че те са проектирани така, че не просто да запълнят ъгъла на стаята, но и да го направят място за сядане. Ъгловите дивани дават възможност за пълноценно и функционално използване на помещението. Чрез тях, ъгълът до дивана, никога вече няма да стои празен и неизползваем.


Всъщност, подобен вид артикули по нищо не се различават от обикновените такива, освен по своя външен вид, и разбира се – големина (брой места за сядане). Иначе като удобство и мекота, те са също толкова комфортни, както и обикновените дивани, че дори и повече. Дори, ако не държите диванът Ви да е до стена, и да използвате ъгъла си пълноценно, трябва да знаете, че те обикновено са съставени от 2, 3 или повече части, които спокойно може да разделите, и да разположите на различни места в стаята, или дори в различни стаи.


Повечето подобни модели от меката мебел, да не кажем дори и всички, са разтегателни, което означава, че бързо и лесно могат да се трансформират в легло за сън, и то не за един, а за двама човека. Това се дължи на по-големите размери на този тип дивани, и на способността на повечето от тях, да се разпъват, и да се превръщат в легло, с размерите на спалня. Все пак, всичко зависи от конкретния модел диван, от неговите размери, и от това, дали може или не може да се разтяга, но както вече казах, в сравнение с обикновените канапета, канапетата за ъгъл са по-масивни като размер, и почти всички са разтегателни.


Освен всичко останало, те са изключително удобни както за сън, така и за седене, или просто за почивка. На тях може да се излегнете и да гледате любим филм, да подремнете, или просто да си починете, дори когато диванът не е разпънат. Размерите им са достатъчно големи, за да може спокойно един човек да полегне на тях, без да се налага да се разтяга канапето. А това, че диванът спада към меката мебел, е гаранция за удобство, комфорт, и пълноценна почивка. Дори дългото седене да ъгловия диван няма да Ви омръзне, и няма да се чувствате некомфортно след това.


Ако пък помещението, за което търсите да си купите ъглов диван, е нестандартно, може да потърсите фирма, която предлага производство на такива по поръчка. От там ще изпратят свой служител, и Вие, съвместно с него, ще проектирате както размерите, така и дизайна на Вашата нова придобивка. Преди обаче да възложите поръчката си на някоя фирма, поискайте да видите вече изпълнени подобни проекти, за да се убедите, че тя е коректна, и изработката на мебелите по поръчка се прави по всички технологични изисквания, което пък е гаранция за качеството на продуктите.Цветовете на канапетата също трябва старателно да изберете.Светлите тонове отварят мебелите и ги съсдават впечатление за по големи размери.Червения диван е много красив когато е съчетан с някакъв черен или тъмен мотив. Тъмните тонове създават впечатление за по-малки размери.


Близо до Вас, вероятно има поне един мебелен магазин, и в момента се каните да тръгнете към него, за да разгледате подобни артикули, които се предлагат там. В това няма нищо лошо – отидете, разгледайте, но не бързайте да купувате. Преди да направите окончателната покупка, разгледайте и онлайн магазините, в които се предлагат ъглови дивани. Удобството на този вид магазини е, че може дълго, и на спокойствие да разглеждате различни модели, да правите сравнение между цените в няколко различни магазина, без да е нужно да ги помните, и да поръчате избрания диван направо онлайн – без да ходите където и да било, дори и без да ставате от компютъра.


По принцип, и цените в онлайн магазините са по-ниски, отколкото във физическите такива. Това се дължи на факта, че разходите за поддръжка на онлайн магазин са много по-ниски, отколкото тези, за поддържането на физически такъв. При интернет магазините не се плаща наем, няма персонал, няма разходи за електричество и други подобни. Именно и заради това, онлайн търговците могат да си позволят да продават мебелите по-евтино, отколкото се предлагат във физическите мебелни магазини. А и както казах – изборът е по-голям, защото може да разглеждате десетки магазини, да сравнявате и избирате, а ако живеете в някой по-малък град, то в него, вероятно има само 2-3 магазина, в които се предлагат подобни продукти.


Бавно но сигурно, този модел мека мебел изместват стандартните канапета. Някои ги предпочитат просто поради факта, че са модерни. Други пък държат на тях заради това, че благодарение на тях ъгълът в стаята може да бъде функционално и пълноценно използван, а трети – поради тяхното удобство, и по-големи размери. 

 

Всичките модели холни ъглови дивани са с функция сън и ракла. Лесно се разпъват и се привеждат в функция за спане.

За целта се използват много качествени механизми.

-Потапящи механизми

-Матрачно превъртащи механизми

-Изтеглящи механизми

-Клик клак механизми и др.

В магазините на мебели Янев може да разгледате много модели на холни ъглови дивани както и да изберете дамаска за тях

Всички модели дивани са много удобни , а при някои от тях е възможна посредством ципове да се сваля дамаската за почистване и проветрение.

Избор на цвят на дамаска ивидове дамаски :

Видове дамаски:

-Жакардова дамаска

-Промазана дамаска

-Еко кожа

-Шинил

-Памучен текстил

-Плюш

-Жарсе и др.

Цветова гама на дамаските:

В фирмените магазини или офиса на фирмата може да разгледате и изберете от над 350 разцветки дамаски.

Избора е огромен.

Препоръчваме Ви още да разгледате:

 

Матраци

Кухненски ъгли

Дивани за кухня

Разтегателен фотьойл

 

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт