Pd,egod;...

Холен ъгъл Флоренция

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 2364

 

     Текущи промоции на мебели – виж тук.   

    

     Холен ъгъл модел " Флоренция "

 

 

     Холните ъгли все повече се налагат на пазара и изместват стандартните комплекти холни гарнитури.Те са много по удобни,заемат по– малко място в хола и са с много по– качествени механизми за разпъване в положение сън.Ако ви предстои покупката на ъгъл за хола можем да ви предложим един от най–качественните и удобни модели: модел – " Флоренция "

Седалките на този модел са изработени от дунапрен с висока плътност, а възглавниците на гърба са със силиконов пълнеж.Дамаската им е на ципове и позволява свалянето и почистването и.Вграденият подматрачен механизъм на този модел е метален и се движи по релси при изваждането и прибирането му.Като механизъм е изключително здрав и надежден.Много лесно и с минимално усилие се разпъва и превръща модел " Флоренция " в спалня.Голямата седалка на този модел е с повдигащ механизъм и при отварянето и отдолу се открива раклово пространство.

 

     Избор на дамаска за холен ъгъл " Флоренция "

Този модел се изработва само с качествени жакардови дамаски, шинили, флогове или еко кожи.В нашия офис или в фирмените ни магазини може за разгледате над 340 разцветки от гореспоменатите дамаски.

 

     Цена на холен ъгъл " Флоренция "

Цената на холен ъгъл " Флоренция " изработен с качествена жакардова дамаска , шинил, флог или еко кожа е 1200лв.Ако проверите цените на този модел холен ъгъл или подобен на него по други мебелни магазини ще ви направи впечатление че цената му е от 1700лв. – нагоре ( за моделите с функция сън и ракла ).

Защо в офиса на фирмата или в нашите фирмени магазини може да купите или поръчате този модел на цена 1200лв?

               Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволяват да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качественни материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

               Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт