Pd,egod;...

Удобни мебели

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 6966

 

Удобни мебели

 

Удобни мебели , красиви и многофункционални – разгледайте ТУК

 

Когато купувате холна гарнитура , холен ъгъл диван или дори само един фотьойл или табуретка първо проверете дали е удобна и дали това са вашите мебели.

Седнете ,отпуснете се на меката мебел или на кухненския стол , шезлонга , дивана и се уверете че това са мебелите създадени за вас.

Външния вид и дизайна са от съществено значение при избора на мебели , но никога не забравяйте че ги купувате за да ги ползвате и за да се чувствате удобно и комфортно в тях.

 

За какво ви е една естетически издържана мебел , но неудобна. Вие не обзавеждате музей , а дом – вашият дом.

За това дизайнерския екип на мебели Янев при създаването нов модел мебели винаги обръща специално внимание на това те да са удобни , анатомични и ергономични.

При избора на спални , спални комплекти или легла също обърнете внимание с какъв матрак се предлагат , а ако отделно купувате матрак за тях изберете такъв който ви е удобен и допринася за това да сте отпочинали и заредени с енергия през целия ден.

 

Най – голямата реклама за нас е когато доволен клиент ни препоръча. При тази бясна конкуренция когато всяка фирма има основна цел да продаде колкото се може повече продукция , приоритет за нас е това не само да се продаде дадена мебел , но клиента който я купува да остане доволен.

Може би това е и основната причина в период на икономическа криза нашите продажби да не намаляват , а да бележат ръст на растеж и от седмица на седмица да се увеличават.

 

Хилядите ни доволни клиенти са наша рекламна стратегия и гордост на фирмата.

 

За тези който искат да разгледат мебелите създадени от мебелна компания Янев  

В раздел КОНТАКТИ може да научите къде до вас има най-близо наш фирмен магазин.

 

Ако решите да направите запитване - Е - МАЙЛ

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт