Pd,egod;...

Трапезен ъгъл Хера

(4 гласа, рейтинг 4.75 от 5)
  • Посещения: 4070

 

 

     Трапезен ъгъл " Хера " с функция сън и ракла цена: 260лв. – виж снимки тук.

Това е един стилен ,  красив и многофункционален холен ъгъл.При изработката му се вгражда надежден метален подматрачен ( потапящ ) механизъм.Под седалките на късата и ъгловата част има скрито раклово пространство.При този модел не е нужно да се уточнява дали да бъде изработен като дясна или лява конфигурация.Той е на модулен принцип и може да го конфигурирате при подреждането на частите както решите.

 

     Избор на дамаска за трапезен ъгъл " Хера "

В офиса на фирмата или във фирмените ни магазини може да разгледате над 340 разцветки жакардови дамаски, шинили,флог,промазани дамаски,жарсета,екокожи и др.

Много красиви се получават и съчетанията на различните гореспоменати дамаски с еко кожа.

hera_1565678588

               Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качествени материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

               Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт