Pd,egod;...

Разтегателни канапета промоция

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 12479

 

Разтегателни канапета промоция - Разгледайте тук

Разтегателни канапета промоция на дивани , мека и корпусна мебел.В момента има много промоции на разтегателни канапета и може да ги разгледате тук в кагегория мека мебел.Разтегателните канапета се предлагат в няколкостотин вида разцветки. Не всички разбирасе се подържат в наличност, но много от тях може да купите веднага. При поръчка бързо се изработват и доставят разтегателните канапета, така че няма да Ви се наложи да чакате дълго за доставка.

Канапетата се предлагат изработени и в еко кожа както и комбинация еко кожа и дамаска.Почти всички модели разтегателни канапета имат под седалките си ракли. Диваните предлагани от мебелна компания Янев са на едни от най-ниските цени в България.Това е така защото всички се изработва със съвременни машити , производството е е механизирано , а контрола на качество безкомпромисен.

 mechta-lux

Разтегателните дивани са изработени от масивно дърво , пдч и са подсилени допълнително  на възловите места с метални планки. Това прави диваните изключително здрави и подходящи за дългогодишно ползване и от хора със сериозно наднормено тегло. При някои от моделите възглавниците са на цип и позволяват свалянето на дамаската за почистване и проветрение.

Седалките на разтегателните канапета се изработват както с бонел пакет и дунапрен така и с латекс и силиконова вата. Това се избира от клиента при оформянето на поръчката според индивидуалните предпочитания за степен на твърдост на седалките и гърбовете на диваните.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт