Pd,egod;...

Разтегателен Фотьойл

(74 гласа, рейтинг 3.57 от 5)
  • Посещения: 68818

 

РАЗТЕГАТЕЛЕН ФОТЬОЙЛ 

Всички цени са с ДДС!

ВСИЧКИ МОДЕЛИ РАЗТЕГАТЕЛНИ ФОТЬОЙЛИ И ДИВАНИ С ЦЕНИ  РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК

 


Ако до преди години само диваните можеха да се разпъват, и да се превръщат в удобно за спане легло, то това днес не е така. И преди, и сега, хиляди хора не просто предпочитат, но обожават да сядат в мекото и удобно кресло, наречено фотьойл. И именно тази любима мебел, отдавна вече се предлага в разтегателен вариант, т.е. освен да седите и да си почивате, във фотьойла вече може да се наслаждавате и на здрав сън. И ако сега си мислите, че цените на разтегателните фотьойли са ненормално високи, трябва да Ви кажа, че грешите. Все пак, всичко зависи от модела на конкретното кресло, но цените на стандартните модели кресла за спане, не надвишават тези, на обикновените, неразтегателни такива.

cam 18131

 

Разтегателният фотьойл е мебел, която ще намери място във всеки дом. Причините за това са много. Най-главната от тях е, че в сгънато състояние, креслото не заема много място, и е изключително удобно за сядане, а при нужда, може да бъде разпънато, и да се превърне в легло, напълно достатъчно за един възрастен човек. Удобството на подобен модел мебели несе усеща само при седене – няма значение дали е сгънат за сядане, или разпънат за почивка или спане, този вид фотьойли са изключително удобни във всяка своя трансформация.


И както казах преди малко, разликата в цените на разтегателните кресла, и на обикновените такива, съвсем не е голяма – в някой случаи дори няма такава. И именно поради тази причина, вместо да си купите обикновен неразтегателен, вземете си разтегателен подобен модел. Много от Вас, в момента сигурно си мислят, че нямат нужда от кресло, което да се трансформира в легло. Въпреки това обаче, нашият съвет е, ако Ви предстои покупка на фотьойл, да се спрете на разтегателен такъв. Никога не знаете, кога ще Ви дойдат неочаквани гости, и ще се чудите къде да ги настаните да спят. Имайки подобна мебел обаче, Вие ще избегнете този проблем.


Фотьойлите с функция за трансформация в легло не са предназначени само за очаквани или неочаквани гости. Вече споменах, че те са изключително удобни и за сядане, и за сън и почивка. И когато се сдобиете с подобна функционална мебел, и само веднъж почувствате неговото удобство, той ще се превърне в любимата такава в дома Ви. Винаги, когато искате да си починете, вместо спалнята, ще предпочитате него. Дори ще Ви се иска всяка вечер да спите на разтегателния фотьойл, и в това разбира се, няма нищо лошо – стига половинката Ви (ако имате такава) да не е против .


И когато вече сте решили, че ще купувате подобен артикул, ние Ви съветваме да вземете поне два такива. Сега сигурно ще се запитате защо? Ами защото повярвайте, всички членове на семейството Ви ще искат креслото да е за тях, и няма да може да се разберете, кой да седне или легне в него. То е толкова удобно, и почивката в него действа толкова релаксиращо, че всеки, който веднъж е усетил неговия комфорт, няма да е съгласен да го отстъпи на друг. За това, вместо да влизате в спорове за мястото в разтегателния фотьойл, вземете си поне два такива – един за Вас, а другият – за който се вреди .


Ако вече сме Ви убедили във функционалността на подобен вид мебели, то сега вероятно тръгвате из мебелните магазини около Вас, за да си търсите такъв. Често обаче, в тези магазини няма да откриете точно това, което търсите. За това Ви препоръчваме да потърсите в интернет. През последните години, онлайн търговията става все по-популярна, и вече има десетки онлайн магазини за мебели. И ако в момента не се сещате за такъв, отворете google или друга интернет търсачка, и в полето за търсене напишете „разтегателен фотьойл”. Ще видите колко много резултати ще Ви се появят, и ако не всички, то поне повечето от тях ще са онлайн магазини за мебели, които предлагат такъв вид кресла.


Благодарение на интернет и онлайн магазините, Вие може на спокойствие да разглеждате предложенията за този вид мебел в различни магазини, да избирате и сравнявате цените, и не на последно място – да поръчате онлайн. Всичко това се случва, без да се налага да излизате от вкъщи, а избраният артикул ще бъде доставен до вратата на дома Ви, само след броени дни.


Не купувайте обикновени фотьойли, които стават само за сядане, изберете разтегателен такъв, защото чрез него ще получите не само удобно кресло, но и също толкова удобно легло. А разлика в цената между единия и другия вид, почти няма. Не се колебайте, вземете своя нов разтегателен фотьойл от Мебели Янев още сега.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт