Pd,egod;...

Разтегателен диван с ракла

(5 гласа, рейтинг 3.80 от 5)
  • Посещения: 13226

 

Разтегателен диван с ракла

Разтегателен диван с ракла и цени на всички дивани предлагани от мебелна компания Янев може да намерите тук на сайта. Разтегателните дивани се разделят на няколко модела според функциалноста си и начините на разпъване и привеждане в положение за спане.

Обикновените дивани са с ламелни механизми и за да се отворят трябва да се извади първо седалката. Този модел дивани се произвеждат повече от 30 години. За тези години единствената промяна която са претърпяли е че механизмите се изработваха с пружини ,  а сега се изработват с букови ламели и платно.

Втория вариант е по-добър и се наложи последните години. Тези канапета се продават успешно и се очертава близките години да не се свалят от производство.

Последните години на пазара се нолижиха ъгловите разтегателни дивани. Това се дължи най-вече на неголемите жилища в старите панелни блокове както и в новите масово строени колперации. Повечето от ъгловите разтегателни дивани се изработват с потапящ мехенизам , който е сравнително удобен за спане и почивка.

Едни от най-новите модели разтегателни дивани са диваните изработени на матрачен принцип. При тези модели седите, спите или просто си почивате върху истински матраци от серията луксозни на мебели Янев. Разбира се тези матраци не са тапицирани с матрачен плат а с жакардова дамаска.

virdjinia

Препоръчваме Ви да разгледате следните модели разтегателни дивани тук на сайта като : модел ФАНТАЗИЯ и да обърнете специално внимание на разтегателен диван с ракла модел МЕЧТА.

Изработени са на матрачен принцип за който споменахме по-горе и ще останете очаровано иот визията им както и невероятния комфорт при сядане върху тях.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт