Pd,egod;...

Производство на спални – цени и модели

(2 гласа, рейтинг 4.50 от 5)
  • Посещения: 38124

 

За спалнята

Стандартния комплект спалня обикновено включва спалня 144 – 190см. или 164 – 190см., две нощни шкафчета,гардероб ( с две , три или четири крила ),тоалетка или скрин ракла и огледало.Матрака за спалнята може да бъде еднолицев или двулицев.При втория ви е необходима и подматрачна рамка,докато при еднолицевия тя е вградена към матрака.Спалнята може да бъде и с повдигащ се автомат за матрака.По този начин може да се използва и подматрачното пространство на спалнята за съхранение на дрехи и др.

Избор на спалня

Изборът на комплект мебели за спалнята е строго индивидуален при всеки клиент.Трябва много добре да обмислите какво точно ви трябва за вашата спална за да се чувствата след това комфортно в нея.Започнете от спалнята и преценете каква точно ви е необходима.Стандартните варианти са 144 – 190см,164 – 190см.,160 – 200см.,160 – 190см.,180 – 200см.При нас може да поръчате спалня и по индивидуален ваш размер, както и да поръчате матрак за нея.

Ния сме една от малкото в България мебелни фабрики с изградени цехове както за производството на корпусна мебел,мека мебел така и на матраци ( еднолицеви и двулицеви ).Матраците с марката " ЯНЕВ " се утвърдиха с времето като едни от най–качествените и удобни матраци предлагани на българският пазар.

При поръчка при нас пред вас не стои въпроса– ( ако си поръчаме спалня с нестандартен размер от къде да купим матрак за нея ).Важно е да прецените точно какво големина на спалнята ви е необходима.С останалото ще се заемат нашите дизайнери и конструктори.

Преценете дали са ви необходими нощни шкафчета към спалнята,дали ви е необходим гардероб с две,три или четири крила.Може да поръчате тоалетка или скрин ракла,огледало,бюро и др.

Възможностите са много.При нас не се ограничавате до няколко модела стандартни комплекти.

 

Цени на спални комплекти

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

Всички предложения за мебели – виж тук

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт