Pd,egod;...

Производство на холни ъгли – модели и цени

(6 гласа, рейтинг 3.67 от 5)
  • Посещения: 35447

Производство на холни ъгли - модели и цени

Много от моделите се подържат на склад и могат да се купят веднага без да е необходимо да се прави поръчка!

При поръчка : избор на жакардови дамаски - над 350 разцветки , избор на еко кожи - над 80 разцветки , възможност за промяна на размера!

Кратки срокове на изработка!

Всички модели холни ъгли вижте в галерия мебели – мека мебел

atina_311155683

299 лв. диван Атина с функция сън и ракли.

За холните ъгли

Моделите холни ъгли които ви предлагаме са много удобни , функционални и практични.Всичките ни модели са с подматрачен потапящ механизъм като носещата му конструкция е метална.Това ги прави изключително здрави, надеждни и комфортни.Много лесно и с минимално усилие холните ъгли се превръщат в удобни спални благодарение на тези подматрачни механизми.Всичките ни модели холни ъгли са с повдигащи се седалки и голямо раклово пространство под седалката.

При изработката им се използват качествени материали и пълнежи на водещи фирми в бранша.Седалките са изработени от дунапрен с висока плътност и полиестерни и силиконови вати.Възглавниците на модел " Флоренция " са със силиконов пълнеж а дамаската е на ципове което позволява свалянето и почистването и.

model-16-clean_voden Цени и модели на ъгловите дивани - виж тук

Избор на дамаска за холен ъгъл

В нашите магазини  и офиса на фирмата ни може да поръчате модел холен ъгъл на които сте се спрели и да изберете дамаска с която да бъде изработен.Може да избирате над 340 разцветки жакардови дамаски и еко кожи, както шинили, флогове и др.Много красиви се получават съчетанията между жакардова дамаска  и еко кожа.Цените в галерия мебели на холните ъгли са за изработката им с качествените дамаски като жакард, шинил , флог или еко кожа.

 

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволяват да ви предложим тези цени.

 

Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качественни материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт