Pd,egod;...

Топ матрак цени на производител

(6 гласа, рейтинг 4.33 от 5)

Топ матрак цени на производител

Тук ще намерите много модели и всички размери на топ матраци на най-ниски цени с осигурена доставка.

Всички модели топ матраци се произвеждат както в стандартни размери за всички стандартни легла и спални , така и по размер на клиента.

При нестандартни размери цената е без оскъпяване.

Topmatrak1

Сроковете на изработка и доставка са много кратки и не се налага да чакате със седмици за да получите вашия удобен , красив и стилен топ матрак.

Това прави Мебели Янев водеща фабрика в производството на матраци и топ матраци и е предпочитана от много голяма част от потребителите в България.

Топ матраците се предлагат в различни височини , както и с различно ядро за да успеем да удоволетворим и най-капризните клиенти.

Мебели Янев ви предлага и модел топ матрак единствен по рода си в България изработен така че едната му половина да е с дадена степен на твърдост или с мемори пяна , а другата с друга различна степен на твърдост.

Така спалнята където е поставен топ матрака естественно се разделя на две различни равнини с различна степен на твърдос.

Това се налага когато двамата партньори ползващи леглото са с различни предпочитания относно степеннта на твърдост на матрака.

Това е начин да се удоволетворят всички предпочитания  , дори и те да не съвпадат на спящите на една спалня.

Предлагат се и стандартни топери изработени от пенополиуретанова пяна , пенополиуретанова пяна и мемори пяна , HR пяна с добавен омекотител при производството , както и модели с пенолатекс и изцяло изработени от силиконова пяна топ матраци.

В много от моделите се използват иновативни технологии при които топера е изработен от няколко слоя различни материали с цел постигане на оптимален комфорт спрямо различните предпочитания на различните клиенти.

Къде и кога е препоръчително да се ползват топ матраците

Един от основните фактори при които се налага поставянето и използването на топ матрак е когато налице е стар вече не толкова удобен матрак и се налага да се подобри в пъти неговото удобство.

В този случай обикновенно се ползват топ матраци изработени от мемори пяна и се постига максимален ефект , като старият матрак се превръща в удобен и комфортен.

Също така много често се налага и поставянето на топ матрак върху механизма на разтегателен диван или разтегателен фотьойл. Обикновенно при тези случай старият дунапренов дюшек фабрично поставен върху механизма е деформиран и спането и релакса върху него се превръщат по- скоро в изпитание и предизвикателство за тези на които се налага да спят на него.

Това разбира се може да се промени с минимална инвестиция с поръчката на топ матрак със същият размер на леглото образуващо се при разпъването на дивана.

Вида и модела на топера зависят от индивидуалните желания и предпочитания на клиента , но специалистите от Мебели Янев препоръчват модела да е от пенополиуретан с висока плътност.

Може също така да се поръча и модел с пенополиуретан  и пласт мемори пяна – също много добър вариант за да се подобри много удобството на механизма върху който се налага да се спи.

Трети вариант на случаи в които се поръчва и използват топ матраците е когато сте на пикник и се налага да спите във караваната , палатка бус или друго.

Тогава топерите се превръщат в незаменита част от къмпинг оборудването , поради компакният си размер и възможността да се свиват с лекота или да се навиват на руло , когато мястото за транспортиране е силно ограничено.

Комфорта който се постига при това положение обаче е на ниво и не се налага да правите компромис със съня , така че да се насладите максимално на почивката или излета.

Отново тук могат да се поръчат и да се ползват различни модели с различни пълнежи , както и да се поръча по размер удоволетворяващ необходимостта на клиента.

Много от моделите предлагани от Мебели Янев топ матраци имат възможност за сваляне на дамаската посредством цип.

По този начин можете лесно да почистите в пералнята или на химическо чистене калъфа на топ матрака , както  и просто да я свалите за проветрение.

При по-дълги пътувания където няма възможност за пране на калъфа на топера могат да се ползват и няколко калъфа , кото след замърсяване на  единия просто да се свали и да се постави новият.

Това често се налага когато сме на почивка сред природата и наблизо няма нито пералня нито пункт за химическо чистене.

Така имате възможността винаги да почивате на чисти незамърсени дамаски с които е облечен вашият топер.

Има случаи в които клиенти на Мебели Янев поръчват допълнително калъфи от различна материя или избират точно определен цвят жакардова дамаска с която да бъде изработен калъфа.

Това се налага в случаите когато топера ще присъства в интериора непрекъснато и е необходимо да се съобрази цвета на калъфа му с останалите мебели в помещението.

В такъв случай клиентите имат възможност да избират дамаска с която да бъде изработен калъфа от над 450 разцветки жакардови дамаски.

Жакардовите дамаски се характеризират с изключителна здравина и са предпочитани при производството на мека мебел , матраци и топ матраци.

В повечето случаи обаче калъфите са изработени от специален матрачен плат , капитониран с полиестерна вата.

Топ матраците намират и широко приложение при хотелиерството.Те масово се използват за повишаване на качеството на съществуващите матраци , както и да се удоволетвори желанието на клиентите и да се спазят техните изисквания за степен на твърдост на матрака който желаят да ползват.

Чрез поставянето на топер върху съществуващия матрак и след избора на степен на твърдост от клиента те лесно се поставят и по този начин за минути без да се налага смяна на стаята или смяна на самият матрак за ползване на матрак с определена степен на твърдост се решава с лекота.

За това много от по-реновираните хотели винаги подържат топ матраци с различни размери и с различна степен на твърдост и веднага откликват на желанието на клиентите за по-твърд или по-мек матрак.

Както споменахме по-горе има и възможност за поставяне на топер с различна степен на твърдост на едната половина на спалнята и съответно на другата половина.

Тези и още ред други факти и приложение свързани с топ матраците прави търсенето и употребата им толкова популярна.

В Мебели Янев може да поръчате или директно да закупите и изберете подходящия за вас топер , както и да поръчате модел който не се предлага от съществуващите готови такива , изцяло съобразен с вашият вкус.

Тези екстри се предлагат само от единици водещи в производството на матраци и на топ матраци фирми.

Мебели Янев е една от тях и ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с продавач, консултант или с началник производство за да се осведомите за всичко относно изработката , моделите и възможност за изработка на модел желан от Вас.

 

В какъв вид и опаковка се предлагат топ матраците производство на Мебели Янев.

Топерите и двулицевите матраци се доставят пакетирани на руло с ПВЦ фолио.

Това е най-разпространената форма на пакетаж на всички модели матраци.Така те могат да се транстпортират с

 куриерски фирми или със собствен транспорт без да заемат излишно място като обем.

След разпечатването им за няколко минути те заемат първоначалната си форма и са готови за ползване.

Могат , но не е задължително при експлоатация топ матраците да се превъртат веднъж на няколко седмици или месеци.

Друг случай при който могат да се ползват и се купуват топ матраците е когато на лице е нов матрак , но от по-нисък клас.

С един качествен топер от мемори пяна или от HR пяна  , както и с модел произведен в комбинация от двете може да подобрите в пъти ортопедичноста и анатомичноста на наличният матрак от по-нисък клас.

Това е едно много добро решение което няма да засегне чувствително месечният ви бюджет , но ще ви предостави възможност да спите и отпочивате добре и да се събуждате свежи и усмихнати.

В студенските общежития или когато жилището е под наем и не е оправдано да се купува нов скъп марак отново правилното и разумно решение е покупката на топ матрак.

Ако след време се наложи да смените жилището или студенската квартира пренасянето на топера няма да ви създаде излишни проблеми и с лекота ще намери място в новият дом.

Това също е един от факторите който не трябва да се пренебрегва при избора на покупка на нов матрак или да се подобри комфорна на съществуващия с поставянето на топер.

Както стана ясно преимуществата за използването на топ матраци са много и за това те са толкова търсени и предпочитани.

Специалистите на Мебели Янев са с многогодишен опит в производството и разработката на всякакви системи за сън и е препоръчително преди покупката на такава да се консултилате с тях за да получите ценен безплатен съвет и насока какво точно да поръчате.

Друго важно нещо също така е и ако имате реалната възможност да го направите е лично на място в магазин да изпробвате и полежите на различните модели топ матраци.

Така ще избегнете всякакви неприятни изненади и ще откриете точно вашият продук който ще ви кара да се чувствате вав върхова форма всяка сутрин.

Когато пробвате даден модел матрак или топ матрак не бързайте и полежете колкото се може по-дълго време на него за да сте сигурни че се чувствате добре и тялото ви е в пълен покой без да усещате напрежение в която и да е точка.

За това не може да се каже че има универсален модел топер еднакво удобен за всички.

Има модели с голяма степен на твърдост , със средна , както и модели с висока степен на твръдост подходящи за хора с проблеми в опорно двигателната система , проблеми и болежки в кръста и гърба.

Най-добрият вариант за клиенти с подобни болежки е да се консултират с лекар за това какъв матрак е най-подходящ за тях.

Разбира се на сайта на Мебели Янев ако нямате възможност да изпробвате лично топ матраците има подробно описание за това с каква структора и с каква степен на твърдост са различните модели и могат да се поръчат и да се доставят с куриерска фирма да всяка точка на страната.

Освен това при поръчката може да се уточни определен модел топер на който сте се спрели с каква височина да бъде произведен за да удоволетворим всички вкусове и предпочитания на клиентите.

Разгледайте всички модели топ матраци тук на сайта на Мебели Янев и изберете най-подходящия за вас.

Ако имате възможност заповядайте във фирменият магазин на компанията и лично се убедете в безспорните качества на продуктите за сън предлагани от Мебели Янев.

Не се съобразявайте само със стандартните размери матраци предлагани масово по магазините.

Може да поръчате всякакъв модел с исканите от вас размери без допълнително оскъпяване поради нестандартността на поръчаните продукти.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт