Pd,egod;...

Легла за кучета и легла за котки - цена на производител

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Легла за кучета и легла за котки - цени на всички модели - Виж Тук

Тук ще намерите много модели легла за кучета с различни размери на ниски производствени цени.

Всички модели легла и спални за домашни любимци предлагани от Мебели Янев са пълен аналог на спалните произвеждани за хора произведени от същите висококачествени материали.

P6010177

Може да поръчате желаният от Вас модел легло с желаният от Вас размер.

Има възможност и за поръчка на модели по точен размер даден от клиента , както и да се избере цвета на тапицерията с която да бъде произведен модела.

Всички легла за домашни любимци предлагани от Мебели Янев се характеризират с изключително удобство и комфорт. Така Вие ще предоставите това от което имат нужда вашите четирикраки приятели и ще им дадете възможност да релаксират пълноценно и качествено за да имат след това енергия за много игри и забавления.

Всички модели кучешки легла и легла за всички домашни любимци са призведени от безвредни екологични материали.

Всички модели могат да бъдат поръчани и доставени с куриерска фирма до точен адрес или до офиса на посочената куриерска фирма.

Има възможнос и да се закупят директно от фирменият магазин на Мебели Янев в гр.София.

Произвеждат се всички модели стандартни и нестандартни модели легла за кучета , котки и всякакви домашни любимци.

P6010185

Нашите домашни любимци – тези които ни радват , обичат безрезервно и ни очакват с огромно нетърпение да се върнем от работа за да ни посрещнат със своя радостен лай и искренна любов, очаквайки с нетърпение да ги изведем на разходка или просто да ни се порадват и да ни покажат колко ни обичат и колко сме им липсвали.

Нима те не заслужават най-доброто което можем да им подсигурим – обич, качествена храна , топъл дом и не на последно място собствен кът където да могат спокойно да отпочиват и да релаксират по всяко време на денонощието.

Сега имате тази прекрасна  възможност да им подсигурите всичко това и по този начин да надминете собствените си очаквания за това как да осигурите този кът за почивка на вашето любящо куче или коте.

Всичко това вече е възможно и с лекота може да се постигне с изключително качественните продукти за релакс на домашни любимци предлагани от Мебели Янев.

Достатъчно е само да се свържете с консултант на Мебели Янев за уточнение на поръчката.

Ще се запитате как се постига това?

Всичко е възможно когато е изработено с много любов и качествени материали , когато е помислено за всеки детаил и за всяка дори незначителна подробност.

Всички модели легла за кучета се произвеждат от същите материяли които се влагат в производството на мебелите за хора.

Всички ние обаче сме на мнение че най-доброто което можем да подсигурим за нас трябва да бъде подсигурено без никакав компромис и за нашите домашни любимци.

Така на пример в някои държави домашните любимци са равноправни с хората и дори има случаи когато стопанин завещава имуществото си на своят домашен любимец.

Какво остава за това на какви мебели ще спи любящото куче или любимото коте.

Разбира се най-доброто което ще можем да си позволим за да се чувства равноправно с нас и да е почитен член на фамилията.

Много от стопаните преминават и в другата крайност като Парис Хилтън и поръчват позлатени спални инкрустирани с камъни Сваровски за своето куче.

Това разбира се могат да си позволят само хората с много големи доходи , като дори и в тези интересни случаи е излишен снобизъм и по-скоро предизвиква иронични усмивки.

Нашите четирикраки любимци не ги интересува дали спалнята им е позлатена или по нея блестят полускъпоценни камъни.

Те просто скромно и искренно искат да се чувстват удобно и комфортно и по-важно да чувстват в по-голяма част от времето че са близо до Вас и да усещат това че ги обичате.

За това мебелите за животни предлагани от Мебели Янев се харектеризират с удобство , красив дизайн и могат да се купят на ниска достъпна цена  , като не се прави компромис с нито един детаил.

Разгледайте подробно всички модели легла за кучета и легла за котки , както и всички останали мебели за животни,  изберете това което е най-подходящо и най-удобно за вашият приятел и разбира се това което ще се впише най-добре във вашият интериор.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт