Pd,egod;...

Производство на легла – модели и цени

(28 гласа, рейтинг 3.25 от 5)
  • Посещения: 81717

Производство на легла и спални от ПДЧ плоскости и тапицирани легла от Мебели Янев.

      Виж всички легла и спални – ТУК

     Информация за видове и модели легла

Леглата могат да бъдат обикновени от масив без подматрачна ракла, с табла към главата или с табла към главата и стената.Цените на тези легла са сравнително евтини. Единично легло от масив с табла към главата – цена 95лв.

Леглата които ние ви препоръчваме са изработени от ламинирани плоскости ЛПДЧ – 18мм.Те също могат да бъдат с табла към главата или с табла към главата и стената.Преимуществата са че на всяко едно от тези легла може да бъде монтиран и механизъм за повдигане на матрака.Така може да се използва и подматрачното пространство за подреждане на багаж и др.

 

     Размери на легла и спални

Може да поръчате стандартно легло както тапицирано с дамаска или еко кожа и от ЛПДЧ с повдигащ механизъм със следните размери.

82 – 190см.

90 – 190см.

114 – 190см.

120 – 190см.

125 – 190см.

144 – 190см.

164 – 190см.

160 – 200см.

180 – 200см.

Може да си поръчате легло или спалня по ваш индивидуален размер.

Ние сме едни от малкото производители както на мека мебел , корпусна мебел така и на луксозни матраци.Така че пред вас не стои въпроса ако си поръчате легло или спалня с нестандартен размер , от каде да поръчате нестандартен матрак за него.

              Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволяват да ви предложим тези цени.

 

               Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качествени материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

               Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт