Pd,egod;...

Производство на кухненски ъгли – модели и цени

(49 гласа, рейтинг 3.49 от 5)
  • Посещения: 179748

 Кухненски ъгли от Мебели Янев на ниски цени и безкомпромисно качество.

 

      Всички модели кухненски ъгли и мека мебел – виж тук

   

                                                     За кухненските ъгли

Кухненските ъгли са едно добро решение при обзавеждането на трапезарията или кухнята.Освен че са красиви и удобни те са многофункционални  и практични.Кухненските ъгли са изработени на модулен принцип и се състоят от три отделни части.Могат да се подредят като лява или дясна конфигурация.Седалките и на трите части се повдигат и под всяка от тях се крие раклово пространство.Макар и на пръв поглед да неизглежда така в това раклово пространство се събират много багаж и хранителни продукти.

Избор на дамаска за кухненски ъгъл

Дамаските които се използват за изработката на кухненските ъгли могат да бъдат промазана дамаска,жарсе,шинил,жакард, екокожи и др.

В офиса на Мебели Янев  или във фирмените ни магазини може да разгледате над 340 разцветки дамаски и еко кожи.

 krit

Кухненски ъгъл Крит с ракли под седалките и възможност за промяна на размера при поръчка - виж тук

Цена на кухненските ъгли

Можем да ви предложим най–добри цени в България на кухненски ъгли.В мебелна фабрика " ЯНЕВ " се изработват само качествени кухненски ъгли произведени с исключително здрава носеща конструкция.Под седалките и на трите части има раклово пространство.

 

Защо можем да ви предложим най–добрите цени за едни изключително качествени ,красиви и многофункционални мебели ?

1.   В нашите магазини и офиси вие купувате или поръчвате мебели на дребно по цени на едро.Може да купите само една бройка на едрова цена.

2.   Големия ни обем на работа , покупката на материалите на ниски преференциални цени, както и автоматизацията и механизацията на производството ни позволява да ви предложим тези цени.

 

Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от Мебели Янев 

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качественни материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и екокожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите поддържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качественни , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

Разгледайте всичките ни предложения в галерия мебели – тук

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт