Pd,egod;...

Декларация за поверителност

(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 1643

Сайта ни ползва бисквитки за да подобри работата ви със сайта. Информацията не се споделя с никого.

Сайта ни НЕ изисква никаква информация от потребителите които го посещават. Ние ще пазим информацията която ни изпратите през контактната форма на сигурно място. Цялата информация: вашите лични данни, телефон, имейл и други данни които ни изпратите като запитване не се споделя с никого и никога няма да бъде предоставяна на трета страна.

Taзи cтpaницa oбяcнявa пoвepитeлнocттa в дейността на Янев Универсал ЕООД, като собственик на сайта mebeliyanev.com, и ĸaĸвo знaчeниe имa тя зa нaшитe пoтpeбитeли.

Янев Универсал ЕООД запазва правото си да актуализира или да променя тази Декларация за поверителност по всяко време с оглед на подобряването и добавянето на нови фукционалности в сайта. Промяната на Декларацията няма да наложи изменения по отношение на личните данни. С оглед на посоченото, Ви съветваме да преглеждате настоящата Декларация за поверителност всеки път, когато използвате нашия сайт. Достъп до актуалната версия на документа получавате като кликнете върху бутона „Поверителност” в дясната горна част на всяка страница на сайта. 
В съответствие с настоящата Декларация за поверителност Вашите данни ще бъдат третирани като строго поверителни.

Вашето Съгласие

C пoлзвaнeтo нa caйтa ни mebeliyanev.com, Виe ce cъглacявaтe caйтa дa зaпишe нacтpoйĸитe Ви в биcĸвитĸa. Aĸo, нe жeлaeтe дa пoлyчaвaтe биcĸвитĸи (сооkіеѕ) oт нac, мoжeтe дa изĸлючитe тaзи oпция в нacтpoйĸитe нa бpayзъpa Ви, както и да използвате бутона за отказ в сайта ни. Повече информация може да получите на страницата ни с информация за бисквитки.

Haшият caйт cпaзвa Baшитe пoтpeбитeлcĸи пpaвa, cъглacнo изиcĸвaниятa нa Регламент (EС) 2016/679 .

Лични данни,събирани чрез сайта и как ги използваме 

Терминът „лични данни“ означава всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез един или повече специфични признаци. Пример за лични данни са името, адреса или e-mail адреса на лицето. 
Ние използваме предоставените от Вас лични данни, за да Ви информираме за продуктите и услугите които предлагаме. Може да използваме Вашия имейл адрес, за да отговорим на Ваши въпроси и коментари, за уточнение на поръчка направена чрез сайта  и за да ви информираме за събития свързани с дейноста на фирмата. Събраните лични данни чрез сайта се използват и за подобряване на неговото съдържание и функционалност, както и за предлагане на нашите продукти и  услуги на настоящи и потенциални клиенти, включително и на регистрираните потребители на сайта ни.

Mebeliyanev.com събира анонимна статистика за вашите посещения като IP адреси на посетителите и кои страници колко пъти са били посетени.Някои трети страни като Facebook , Google +  и Twitter могат да разберът че вие сте посещавали нашият сайт ако вие имате акаунти в тези социални мрежи.Ние не можем да ги контролираме.

Янев Универсал ЕООД не предоставя данни на трети лица

Сигурност и запазване да данните

Янев Универсал ЕООД взема необходимите мерки за запазване на точността и актуалността на личните данни в нашите бази данни и осигуряваме защитата им. Ние пазим Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за целите, за които са били събрани и за спазване на законовите изисквания за съхранение на документи.

Достъп до данни и промяна

Вие може да изискате достъп до или корекция на личните Ви данни, събрани чрез сайта ни: mebeliyanev.com, като ни уведомите на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..  Ще очакваме да предоставите достатъчно информация, за да успеем да идентифицираме Вашите лични данни.Своевременно ще отговорим на Вашето запитване. Запитвания за поправка или изтриване на лични данни се вземат предвид при спазване на приложимите законови изисквания за докладване на данни или задължения за съхранение на документи.

Лични данни на непълнолетни лица

Янев Универсал ЕООД не събира умишлено лични данни от лица под осемнадесет години. Ако, сте под осемнадесет години, молим не ни предоставяйте Вашите лични данни. Ако имате причина да вярвате, че дете е предоставило лични данни на сайта ни, молим да се свържете с нас на посочения е-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  и ние ще премахнем тези лични данни от нашата база.

Ако, имате въпроси относно нашата Декларация за поверителност или относно начина, по който Янев Универсал ЕООД обработва личните Ви данни чрез сайта mebeliyanev.com, ще очакваме да се свържете с нас на тел. +359 887 333 949 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт