Pd,egod;...

hera_1565678588
hera_1565678588gotovi_sa_saita_mostri_809011171sity1_gotovi_sa_za_saita_1823743111

Диван Хера

(63 гласа, рейтинг 3.86 от 5)
530 лв. диван Хера Размери: ширина 210 см. , дължина 140 см. , височина 80 см. Възможност з … Още


530 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

530 лв. диван Хера

Размери: ширина 210 см. , дължина 140 см. , височина 80 см.

Възможност за промяна на размера при поръчка.

Диван Хера е универсален - може да се подреди както като дясна , така и като лява конфигурация.

- избор на дамаски - над 300 разцветки

- избор на еко кожа над 30 разцветки

- две ракли под седалките на късата и ъгловата част

- възможност за промяна на размера при поръчка

- Привежда се в положение за сън с лекота посредством подматрачен механизъм.Конструкцията на механизма е метална и е изключително здрава.

- Може да се купи и достави веднага - мостри се поддържат в магазинната мрежа.

- При поръчка - кратки срокове на изпълнение.

Носещата конструкция на диван Хера е много здрава и  е изработена от дърво и пдч. Подсилена е на възловите места допълнително.

 

Седалките са изработени от пенополиеретанова пяна KOVAFOAM с висока плътност и не променя формата си при продължителна и интензивна експлоатация.

Красив , здрав и много удобен ъглов диван Хера ще се превърне в любимо кътче във вашата кухня , трапезария или дневна за всички от семейството ви.

Принцип на привеждане в положение за сън :

Предимства на диван Хера

1.Възможност за промяна на размера на диван Хера

Диван Хера може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената.

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на диван Хера

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен диван Хера , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на ъглов диван Хера ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате диван Хера на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Диван Хера е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.

При производството на диван Хера е използвана пяна с висока плътност , която не се деформира при продължителна експлоатация.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на диван Хера.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Диван Хера е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите диван Хера веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на ъглов диван Хера също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на диван Хера

8 kratki srokove

При направата на поръчка на диван Хера с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Генади Иванчев

Доволни сме от избора си на диван Хера.Удобен е и лесно се разпъва за спане.Има и ракли които също са голямо преимущество.

...

Дора Стоименова

Това определено е нашият диван за трапезарията.Поръчахме го по размер , защото мястото ни не позволява да купим със стандартни размери.Изпълниха поръчката в срок. Препоръчваме Мебели Янев.

...

Виолета Кирилова

Доставиха ни дивана за 7 дни , въпреки че се бяхме подготвили да почакаме поне две седмици.Много сме доволни и отново ще направим поръчка при тях за легла и матраци за детската стая.

...

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт