Pd,egod;...

fantazia
fantaziagotovi_sa_saita_mostri_319774578sity1_gotovi_sa_za_saita_228304345

Диван Фантазия

(26 гласа, рейтинг 4.19 от 5)
Холен ъгъл ФАНТАЗИЯ с функция сън и ракла. Дължина - 264 см. Ширина - 212 см. Височина - … Още


950 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

Холен ъгъл ФАНТАЗИЯ с функция сън и ракла.

Дължина - 264 см.

Ширина - 212 см.

Височина - 85см.

 1200 лв. - Сега на промоция - 950 лв.

Изключително удобен ъглов диван.

- Може да се купи и достави веднага

- Функция сън

- Ракли под седалките и на двете части

- Възможност за промяна на размера при поръчка

Дамаска жакард - възможност за избор от между 350 разцветки.

Дамаската на възглавниците е на цип и може да се сваля за проветрение и почистване.

При разпънато положение са превръща в много удобна и голяма спалня.

Големи ракли под двете седалки

07_a 06_a

Принцип на отваряне на раклата и принцип на механизма:

Предимства на диван Фантазия

1.Възможност за промяна на размера на диван Фантазия

Диван Фантазия може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената.

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на ъглов диван Фантазия

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен ъглов диван Фантазия , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на ъглов диван Фантазия ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате ъглов диван Фантазия на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Ъглов диван Фантазия е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На ъглов диван Фантазия седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на ъглов диван Фантазия.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 70 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Ъглов диван Фантазия е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите ъглов диван Фантазия веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на ъглов диван Фантазия също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на ъглов диван Фантазия

8 kratki srokove

При направата на поръчка на ъглов диван Фантазия с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Дора Ананиева

Дивана е много удобен и вечер след работа често цялото семейство релаксира върху него.Препоръчвам го.Много сме доволни от избора си.

...

Т. Георгиев

Изключително доволни сме от диван Фантазия , който закупихме преди повече от година.Не е мръднал , въпреки че го ползваме и за спане всяка вечер.Удобен е и голям плюс е че дамаската на възглавниците се свяля за пране.

...

С. Гергова

Дивана е много удобен и много здрав.Децата го тестват непрекъснато и не е мръднал.Спиме всяка вечер на него и се събуждаме отпочинали.Препоръчваме го на тези които се колебаят.

...

Дияна Дикова

На мен наистина не ми стигат звездичките за оценка.Много сме доволени.Рекламираха го че се спи на него като на истински матрак и наистина е така.Пак ще поръчаме от мебели Янев , но този път прав диван за детската стая.

...

Жана Стоянова

Това е трети диван който поръчвам от Мебели Янев.Поздравления.Изключително доволни сме.Много са коректни и поръчката ми беше готова за около две седмици.

...

Иван Доков

Надминахте очакванията ми.Пздравления.

...

Аспорух Ананиев

Много добро отношение на консултантите.Направиха диван Фантазия по мои размери и си избрах дамаска за изработката.Всичко стана чудесно.

...

К. Ноева

Препоръчаха ми мебели Янев и им се доверих за изработка на диван с дамаска която не можах да намеря на друго място.Получи се много добре.Доволна съм.

...

Ваня Стоянова

Невероятен диван.Бърза доставка.Със сигурност отново ще поръчам пак от същия магазин.Така трябва да се работи.Препоръчах Ви на всичките си колежки.

...

Марян Тодоров

Трудно е да намериш качествен диван изработен по индивидуален размер.Радвам се че намерих мебели Янев.Поздравления!

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт