Pd,egod;...

mechta-lux
mechta-luxgotovi_sa_saita_mostri_1510286224sity1_gotovi_sa_za_saita_1201610698

Диван Мечта Лукс

(186 гласа, рейтинг 3.57 от 5)
 Седалката и облегалката на този модел са изработени от истински комфортни и лу … Още


550 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

 Седалката и облегалката на този модел са изработени от истински комфортни и луксозни матраци. По този начин Вие седите и спите върху висок клас матраци , а това е възможно най-добрия вариант за да се достигне максимален релакс на тялото.

550 лв.

Цената е валидна само за налични дивани в магазина с дамаска клас 3.

Диван Мечта Лукс е изключително удобен и практичен.

- Функция сън - седалката се издърпва напред и облегалката пада посредством панти и дивана се превръща в голяма и удобна спалня с размер 140 - 190 см.

- Ракла с голям обем под седалката

- Възможност да се купи и достави веднага - поддържат се мостри с различни дамаски в магазините на Мебели Янев.

- Възможност за избор на дамаска при поръчка - над 450 разцветки здрава жакардова дамаска.

- Възможност и за избор на еко кожа - над 120 разцветки.

- Възможност за производство на дивана и с комбинация от дамаска и еко кожа.

- Дамаската на двете големи възглавници може лесно да се сваля чрез цип за почистване и проветрение. Може също така да се поръчат и допълнителни калъфи за тези възглавници с друг цвят дамаска и с лекота да променяте визията на дивана чрез смяната им.

- Възможност за промяна на размера при поръчка - произвежда се по размери желани от клиента.

- Предни метални крачета - здрави и красиви.

Размери на диван Мечта Лукс при събрано положение:

ширина: 190 см. , дълбочина: 90 см. , височина: 78 см.

Ще се влюбите в този диван в мига в който седнете и се отпуснете върху него. Отличава се с изключителна мекота на седалката и облегалката.

Един човек може да спи спокойно на него дори и без да го привежда в положение за спане. Необходимо е само да се преместят възглавниците на гърба.

Седалката представлява самостоятелен матрак с размер 70 - 190 см.

С минимално усилие когато се наложи издърпвате седалката , пускате напред гърба и дивана се превръща в голяма луксозна спалня с размер 140 - 190 см.

Металните крачета в предния край на дивана допълват и придават допълнителен чар на изисканата визия на дивана.

Този диван може да се поръча с всякакви размери , така че да удоволетвори изискването на всеки клиент.

Принцип на отваряне на раклата и привеждане в положение за сън:

Предимства на диван Мечта Лукс

1.Възможност за промяна на размера на диван Мечта Лукс

Диван Мечта Лукс може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената.

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на диван Мечта Лукс

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен диван Мечта Лукс , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на диван Мечта Лукс ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате диван Мечта Лукс на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Диван Мечта Лукс е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На диван Мечта Лукс седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на диван Мечта Лукс.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Диван Мечта Лукс е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите диван Мечта Лукс веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на ъглов диван Мечта Лукс също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на диван Мечта Лукс

8 kratki srokove

При направата на поръчка на диван Мечта Лукс с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Снежана Василева

Много сме доволни от дивана които купихме.Модела е Мечта Лукс.Ползваме го за спане всяка вечер.Установихме че на него спим по-добре отколкото на стационарната спалня която ползвахме преди това.Много съм доволна и от това че дамаската на възглавниците се сваля за почистване.

...

Теодора Трифонова

Изключително доволни сме от диван Мечта.С много мека и комфортна седалка е и с лекота го ръзгъваме при нужда в положение за спане.Ползваме пълноценно и раклата под седалката.Препоръчваме го като модел , защото наистина е много удобен и просто надмина очакванията ни.

...

Симона Иванова

Бърза доставка и много коректно отношение.Поръчахме дивана по наши размери и избрахме дамаска.Всичко беше спазено и произведено по нашите изисквания.Пак ще поръчаме , но ъглов модел за хола.

...

Стоян Дяков

Не ми стигат звездичките за оценка.Много съм доволен.Препоръчал съм Ви на много мои близки и познати.

...

С. Горанова

Това е трети диван който поръчвам от вас.Поздравления.Изключително доволна съм.

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт