Pd,egod;...

model-22-clean
model-22-cleangotovi_sa_saita_mostri_103152906sity1_gotovi_sa_za_saita_392262568

Диван Манхатън

(54 гласа, рейтинг 3.59 от 5)
- Функция сън и ракла под седалката - с лекота се привежда в положение за сън. - Възм … Още


450 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

- Функция сън и ракла под седалката - с лекота се привежда в положение за сън.

- Възможност за избор на дамаска - над 450 разцветки дамаски.

630 лв. промоция 450 лв.

- Възможност за промяна на размера при поръчка.

- Възможност за избор на еко кожа.

- Може да се купи и достави веднага - мостри се поддържат в магазинната мрежа.

- Изключително здрава носеща конструкция подсилена допълнително на всички възлови места , проектиран за интензивно многогодишно натоварване.

Седалките са произведени от висококачествена пенополиуретанова пяна KOVFOAM с висока плътност и силиконизирана полиестерна вата за допълнителна мекота.

Възглавниците са проектирани така че да следват извивките на гърба.

Всичко това допринася за изключиелен комфорт и удобство  както при нормално използване на дивана , така и когато се ползва както спалня.

С красивите си изискани подлакътници , удобни възглавници и меки седалки това бижу от колекцията на Мебели Янев бързо ще се превърне в любимо място на всички от вашето семейство.

Този продукт ( модел ) е разработка на Мебели Янев.

Всички права са запазени.

Принцип на отваряне на раклата и начин на привеждане в положение за сън:

Предимства на диван Манхатън

1.Възможност за промяна на размера на диван Манхатън

Диван Манхатън може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената.

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на диван Манхатън

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен диван Манхатън , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на диван Манхатън ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате диван Манхатън на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

Дивана е произведен с 8 см. високоеластична пяна на седалката и падащият гръб.Може да се изработи и поръча с 13 см. високоеластична пяна , 15 см. високоеластична пяна или с 15 см. високоеластична пяна плюс мемори пяна като цената се променя според пълнежа и се определя на място в магазина при оформяне на поръчката.

5 udobni

Диван Манхатън е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На диван Манхатън седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на диван Манхатън.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Диван Манхатън е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите диван Манхатън веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на ъглов диван Манхатън също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на диван Манхатън

8 kratki srokove

При направата на поръчка на диван Манхатън с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Елеонора Саботинова

Дивана е много удобен.Благодарим за бързата доставка.Седалките на диван Манхатън са много меки и комфортни.С лекота го ръзпъваме за спане.Доволни сме.

...

С. Герасимов

Изключително доволни сме от дивана.Освен че е много удобен има и ракла под седалката , която побира много неща.Препоръчваме го на тези които се двоумят дали да си го купят или не.

...

Станка Станимирова

Дивана е много удобен и много здрав.Децата го тестват непрекъснато и не е мръднал.Направихме го по поръчка и си избрахме дамаска с която да бъде изработен, защото нищо от готовите не ни се върза с интериора.Доволни сме и го препоръчваме..

...

Орлин Евлогиев

Не ми стигат звездичките за оценка.Бързо изпълнение на поръчката ни и бърза доставка - стана за около две седмици.Много сме доволени.За детската отново ще поръчаме диван от мебели Янев.Професионалисти са.

...

Ирина Бойчева

Трети диван поръчваме от Мебели Янев.Поздравления.Изключително доволна съм.Продължавайте в същия дух.

...

Стоянка Генадиева

Не очаквах за тези пари да получа толкова качествен диван, но е факт и му се радвам всеки ден.

...

Т. Тимчева

Впечатлена съм от прекрасното отношение на персонала.Качествени мебели без надценка и отлично отношение към клиента.

...

Д. Толева

Поздравления!Много съм доволна от обслужването.Това е магазина в който си поръчах диван по мой размер и всичко беше спазено до най-малката подробност.Отлично отношение на персонала.

...

Г. Константинов

Невероятен диван.Бърза доставка.Със сигурност отново ще поръчам пак от същия магазин на Мебели Янев.Препоръчвам ги.

...

Доротея Кирчева

Проблемите с избора на диван свършика след като открих Мебели Янев.Бързо се спрях на модел Манхатън и си избрах дамаска за него.Почаках малко за изработката - около две седмици , но след като ми го докараха съм много доволна и щастлива.Прекрасен е и много удобен.Използвам го за спане всяка вечер и са наспивам добре.

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт