Pd,egod;...

480____20150615_1881417517

Диван Мадейра

(20 гласа, рейтинг 3.75 от 5)
Диван Мадейра - удобен красив с функция сън и възможност за промяна на размера. 650 … Още


480 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

Диван Мадейра - удобен красив с функция сън и възможност за промяна на размера.

650 лв. - промоция - 480 лв.

Диван Мадейра - удобен красив с функция сън и възможност за промяна на размера.

Възможност за избор на дамаски и еко кожа.

- Над 300 разцветки дамаски

- Над 50 разцветки еко кожа

- При поръчка може да се променя размера

- Функция сън - седалката се издърпва и гърба пада. Така с лекота се превръща в голяма и удобна спалня.

- Седалките са изработени от пенополиуретанова пяна KOVAFOAM с висока плътност.

- Изключително здрава носеща конструкция

- 4 бр. възглавници са включени в цената

- Седалката на лежанката на модел Мадейра се издърпва и гърба пада.Така при необходимост увеличавате размера на ъгловия диван с още 50 см. с лекота.

Размер : ширина 240 см. , дължина 177 ( 177 + 50 ) см. , височина 80 см.

Този продукт ( модел ) е разработка на Мебели Янев.

Всички права са запазени ! 

Принцип на удължаване на седалката , отваряне на раклата и привеждане в положение сън:

Предимства на диван Мадейра

1.Възможност за промяна на размера на диван Мадейра

Диван Мадейра може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената.

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на диван Мадейра

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен диван Мадейра , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на диван Мадейра ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате диван Мадейра на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Диван Мадейра е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На диван Мадейра седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на диван Мадейра.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Диван Мадейра е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите диван Мадейра веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на ъглов диван Мадейра също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на диван Мадейра

8 kratki srokove

При направата на поръчка на диван Мадейра с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Зоя Кирилова

Диван Мадейра е един чудесен диван който ползваме вече втора година.Не е мръднал , въпреки че децата играят и скачат по него , а често го използваме и за спане.Сега ще поръчаме втори диван от мебели Янев за трапезарията.Доволни сме и ги препоръчваме.

...

Григор Величков

Изключително доволни сме от диван Мадейра.Търсихме дълго време и бяхме объркани от толкова голямото предлагане в различните сайтове.Препоръчаха ни мебели Янев наши познати и им се доверихме.Много сме доволни както от бързото изпълнение на поръчката , така и от качествато на дивана.

...

Р. Стоянов

Здрав и удобен диван.Децата го тестват непрекъснато и не е мръднал.Раклите под седалките събират изключително много багаж.

...

Рада Домусчиева

Бързо изпълнение на поръчката.Много сме доволени.За кухнята отново ще поръчаме диван от мебели Янев.Професионалисти са.

...

Наталия Добрева

Това е втори диван който поръчвам от Мебели Янев.Поздравления.Изключително доволна съм.Доставката беше бърза.Отношението на служителите също е много добро.Консултираха ни и ни предложиха много варианти преди да се спрем на този модел.

...

Д. Величков

Браво,супер сте,красиви мебели на много добри цени.По препоръка на колеги ще поръчаме от Вас.Сега още оглеждаме , но скоро ще посетим вашия магазин.

...

Катя Караджова

Качествени дивани без надценка и отлично отношение към клиента.Пак ще поръчаме от Вас.

...

Деси Кирилова

Много съм доволна от обслужването.Това е магазина в който си поръчах диван по мой размер и всичко беше спазено до най-малката подробност.Отлично отношение на персонала.За детската отново ще посетим магазина Ви за да поръчаме диван и разтегателен фотьоил.

...

С. Ноева

Невероятен диван.Бърза доставка.Със сигурност отново ще поръчам пак от същия магазин.

...

М. Маринов

Трудно е да намериш качествен диван изработен по индивидуален размер.Радвам се че намерих мебели Янев.Поздравления!Ще Ви препоръчам на близките ми и колегите.Този които поръчах си го ползваме с голямо удовоствие.

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт