Pd,egod;...

beta_5
beta_5beta_4beta_1beta_22_1974488855beta

Диван Бета

(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Диван Бета е уникален мултифункционален ъглов диван който с лекота се превръща в … Още


1 450 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

Диван Бета е уникален мултифункционален ъглов диван който с лекота се превръща в разтегателен диван плюс разтегателен фотьойл или удобна спалня.

1950 лв. промоция 1450 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ДИВАН БЕТА - 0887-333-949

- Диваните на Мебели Янев са от висок клас , изработени от най-висококачествени материали с които се постига изключителна издръжливост при нормални и екстремни натоварвания , както и максимално удобство и невероятен комфорт при ползването им.

- Дамаската на възглавниците и на седалките на диван Бета се сваля за почистване и проветрение.

Диван Бета е универсален и може с лекота да се подрежда както като лява , така и като дясна конфигурация.

Трите големи възглавници са включени в цената.

- Възможност за промяна на размера при поръчка, както и възможност за поръчка на допълнителни модули към него.

- Възможност за избор на дамаска - над 500 разцветки жакардови дамаски

- Възможност за избор на еко кожа - над 110 разцветки екокожа

- Ракли под седалките на дивана и на лежанката.

Мултифункционалният диван Бета е с подвижни подлакътници - ракли.Може сами да избирате и между различен модел подлакътници при поръчка.

Базови размери: ширина - 250см. , дължина - 170 см.

Може да се купи и достави веднага - налични мостри се поддържат на склад.

Мултифункционалният диван Бета притежава изключително здрава носеща конструкция тествана многократно при екстремни натоварвания изработена от масивно дърво и надграждащи качествени материали , подсилена на всички възлови места допълнително за подсигуряване на изключителна здравина.

Седалките са произведени от нагъсто наплeтени много здрави ластични колани. Върху тях е положена пенополиуретанова пяна KOVAFOAM с висока плътност и обгръщаща силиконизирана вата , което гарантира възвръщането на първоначалната им форма дори при многогодишно интензивно натоварване и използване.

Това Ви гарантира изключително приятно и релаксиращо преживяване отпускайки се върху диван Бета.

Това невероятно бижу от колекцията на Мебели Янев ще създаде неповторим уют и хармония във вашия дом и ще Ви накара да се чувствате специални и щастливи релаксирайки въхду него.

 

Този продукт ( модел ) е разработка на Мебели Янев.

Всички права са запазени.

Трансформиране на мултифункционален диван Бета в ъглов диван, разтегателен диван с разтегателен фотьойл и в удобна спалня:

Предимства на мултифункционалният диван Бета

1.Възможност за промяна на размера на мултифункционалният диван Бета

Мултифункционалният диван Бета може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената, както и да изберете сами различни модули и форма на подлакътниците

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на мултифункционален диван Бета

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен мултифункционалният диван Бета , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на мултифункционалният диван Бета ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате мултифункционалният диван Бета на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Мултифункционалният диван Бета е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Възглавниците на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На мултифункционалният диван Бета седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от много висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на мултифункционалният диван Бета.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 70 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Мултифункционалният диван Бета е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите мултифункционалният диван Бета веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на мултифункционалният диван Бета също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на мултифункционален диван Бета

8 kratki srokove

При направата на поръчка на мултифункционалният диван Бета с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Ирина Захариева

Диван Бета е прекрасен.Много удобен е и с много меки седалки.Дамаската на седалките найстина се сваля много лесно за почистване.

...

Н.Василев

Това е един прекрасен модел в които се влюбихме щом го видяхме в магазина.Много мек е и много удобен.Синът ни спи на него всяка вечер и не си го дава за нищо.

...

Никита Стоянчев

Доволни сме.Най-много ми харесва това че е с много удобни седалки , а на жена ми най-много и харесва това че дамаската се сваля.Синовете ни скачат върху него и не е мръднал.Препоръчвам го.

...

Сия Манчева

Не ми стигат звездичките за оценка.Много сме доволни.Прекрасен модел диван.При сядане и лягане е много мек и удобен.Невероятен е и много си го харесваме.

...

К. Тодорова

Това е втори диван който поръчвам от Мебели Янев.Поздравления.Изключително доволна съм.Първият не беше модулен , но пак става на спалня.Този е уникален и всеки който го видя го хареса много. Спим всяка нощ на него и сме очаровани от удобството на матраците.

...

З. Киров

Много дълго търсихме диван и сега сме доволни че се спряхме на този модел.Различен е от всико останало което се предлага по магазините.Отношението на дизайнерите на фирмата ни грабна и не съжаляваме че им се доверихме.

...

Силвия Дамянова

Качествени мебели без надценка и отлично отношение към клиента.За дивана мога да кажа че е много удобен. Синът ни спи на него всяка вечер.Харесва ми и това че има много ракли по него.

...

Зарко Найденов

Препоръчвам този диван.Много сме доволни.Направиха ни го по наш размер и си избрахме и дамаска.Стана чудесен.

...

Емил Тошев

Невероятен диван.Бърза доставка.Със сигурност отново ще поръчам пак от същия магазин.Децата също много го харесаха.Вторият ни диван за детската отново ще е от Янев.

...

Ванеса Николова

Трудно е да намериш качествен диван изработен по индивидуален размер.Модел Бета който поръчахме изцяло ни удоволетворява като визия и като функционалност.Много лесно става на голяма спалня , а децата ползват често фотьойла.Дамаската с която го поръчахме наистина се почиства само с мокра кърпа.Доволни сме и го препоръчваме.

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт