Pd,egod;...

2_1061292143
2_1061292143all1_1605525815gotovi_sa_saita_mostri_1669026201sity1_gotovi_sa_za_saita_979258233

Диван Алфа

(6 гласа, рейтинг 5.00 от 5)
Диван Алфа е уникален мултифункционален ъглов диван който с лекота се превръща в … Още


1 350 лв за продукт

  • Описание
  • Коментар
  • Коментирай

Диван Алфа е уникален мултифункционален ъглов диван който с лекота се превръща в разтегателен диван плюс разтегателен фотьойл или удобна спалня.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ДИВАН АЛФА - 0887-333-949

- Дамаската на възглавниците и на седалките на диван Алфа се сваля за почистване и проветрение.

Диван Алфа е универсален и може с лекота да се подрежда както като лява , така и като дясна конфигурация.

1850 лв. промоция 1350 лв.

Трите големи и двете малки възглавници са включени в цената.

- Възможност за промяна на размера при поръчка, както и възможност за поръчка на допълнителни модули към него.

- Възможност за избор на дамаска - над 500 разцветки жакардови дамаски

- Възможност за избор на еко кожа - над 110 разцветки екокожа

2

Мултифункционалният диван Алфа е с подвижни подлакътници.Може сами да избирате и между различен модел подлакътници при поръчка.

Базови размери: ширина - 225см. , дължина - 155 см. - виж подробни размери на чертежа :

Може да се купи и достави веднага - налични мостри се поддържат на склад.

1

Мултифункционалният диван Алфа притежава изключително здрава носеща конструкция тествана многократно при екстремни натоварвания.

Седалките са произведени от пенополиуретанова пяна KOVAFOAM с висока плътност и обгръщаща силиконизирана вата , което гарантира възвръщането им на първоначалната си форма дори при многогодишно интензивно натоварване и използване.

Това Ви гарантира изключително приятно и релаксиращо преживяване отпускайки се върху него.

 all

Това невероятно бижу от колекцията на Мебели Янев ще създаде неповторим уют и хармония във вашия дом.

 

Този продукт ( модел ) е разработка на Мебели Янев.

Всички права са запазени.

Трансформиране на мултифункционален диван Алфа в ъглов диван, разтегателен диван с разтегателен фотьойл и в удобна спалня:

Предимства на мултифункционалният диван Алфа

1.Възможност за промяна на размера на мултифункционалният диван Алфа

Мултифункционалният диван Алфа може да се изработи и по Ваш размер без това да повлияе значително на цената, както и да изберете сами различни модули и форма на подлакътниците

2.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на мултифункционален диван Алфа

3 damaski

Може да изберете дамаска с която да бъде изработен мултифункционалният диван Алфа , както и цвят на еко кожа или комбинация от дамаска и еко кожа.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски за изработката на мултифункционалният диван Алфа ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

3.Най-ниски цени

4 ceni

Купувате или поръчвате мултифункционалният диван Алфа на ниска производствена цена директно от производителя - Мебели Янев.Може да се възползвате и от промоцията, ако за даденият период е обявена такава.

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

4.Най-висока гаранция за много удобен диван

5 udobni

Мултифункционалният диван Алфа е проектиран така че да е максимално удобен при сядане и облягане.Извивките на гърба на дивана следват извивките на гърба на тялото при облягане.На мултифункционалният диван Алфа седите,спите или просто релаксирате на истински матраци от висок клас.

Изключително много държим клиентите сами да се убедят в удобството и комфорта на мултифункционалният диван Алфа.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

5.Най-висока гаранция за здрав диван

6 zdravi

Мултифункционалният диван Алфа е произведен от висококачественни материали и на всички възлови места е подсилен допълнително.Това го прави много здрав и надежден.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкцията му.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създаде един изключителен продукт.

 

6.Възможност да получите мултифункционалният диван Алфа веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

Мостри на мултифункционалният диван Алфа също се поддържат налични произведени с различни дамаски в магазинната и складовата мрежа на Мебели Янев.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

7.Кратки срокове за изработка при поръчка на мултифункционален диван Алфа

8 kratki srokove

При направата на поръчка на мултифункционалният диван Алфа с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер различен от стандартния ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

8.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

9.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

Мнения на клиенти

----------

Дора Анастасова

Диван Алфа е прекрасен.Много удобен е и с лекота се превръща в спалня или ъглов диван.Ползваме го за спане всяка вечер.Установихме че на него спим по-добре отколкото на стационарната спалня която ползвахме преди това.За детската стая отново ще поръчаме от същия модел , но с по-малки размери.

...

Д. Георгиев

Изключително доволни сме от диван модел Алфа.Точно това е което търсихме за хола. С лекота разделяме модулите и го ползваме като диван и като отделен фотьойл.Чудесен е.

...

М. Дорков

Дивана е много удобен и много здрав.Децата го тестват непрекъснато и не е мръднал.Много честа го нареждаме и под формата на спалня.Спи се като на стационарната ни спалня и дори може би по-удобно.С мекички и удобни седалки е.

...

Невена Гатева

Не ми стигат звездичките за оценка.Много сме доволени.Прекрасен модел диван.При сядане и лягане е много мек и удобен.Невероятен е и много си го харесваме.

...

Н. Наплатанова

Това е втори диван който поръчвам от Мебели Янев.Поздравления.Изключително доволна съм.Първият не беше модулен , но пак става на спалня.Този е уникален и всеки който го видя го хареса много.

...

Тодорка Великова

Браво,супер сте,красиви мебели на много добри цени.

...

Наталия Кобилкина

Качествени мебели без надценка и отлично отношение към клиента.За дивана мога да кажа че е много удобен и си го ползваме за спане всяка вечер.

...

Деси Тодорова

Много съм доволна от обслужването.Това е магазина в който си поръчах диван по мой размер и всичко беше спазено до най-малката подробност.Отлично отношение на персонала.Дивана вече го ползваме втора година и не е мръднал.

...

И. Тошев

Невероятен диван.Бърза доставка.Със сигурност отново ще поръчам пак от същия магазин.Жена ми също много хареса модела.

...

Гергана Добрева

Трудно е да намериш качествен диван изработен по индивидуален размер.Модел Алфа който поръчахме изцяло ни удоволетворява като визия и като функционалност.Много лесно става на голяма спалня , а децата ползват често фотьойла.

Списък с коментари:
Няма коментари все още

Напишете ревю за този продукт:

Потребител:
E-mail:
  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт