Pd,egod;...

Мебели за хотела

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 3924

 

 

 

Мебели за хотела

Мебели за хотела директно от произодител вижте тук - ГАЛЕРИЯ МЕБЕЛИ

 

„Мебели Янев” произвежда и предлага на българския пазар обзавеждане за хотели :

-Матраци с двойно усилена вградена подматрачна рамка, с висококачествен ортопедичен дунапрен и пружинени пакети тип „Бонел”. За хотелиерите, които искат да предложат най-доброто на своите гости и да придадът стил и пестиж на хотела си могат да направят най-подходящия избор с нашите мемори матраци. Изключително качество, удобство и професионализъм с „Мебели Янев”

-Предлаганите от нас Френски легла са много подходящи за хотели. Олекотената им конструкция улеснява преместването и почистването. А фината тапицерия от капитонирана жакардова дамаска е едновременно изключително здрава и много нежна при допир.

-Разтегателни диван с функция за сън ще ви спестят място и ще придадът простор на помещението, а когато потрябва винаги могат да се трънсформират в удобно легло.

-Хотелски масички;

-Легла;

-Гардероби;

- Спално и постелъчно бельо;

-Възглавници и протектори за матраци;

-Камериерски колички;

Всичко може да бъде произведено по размери зададени от клиента.

Ние знаем колко са важни кратките срокове за изпълнение на поръчките, а това за нас не е проблем защото разполагаме с високи производствени мощности и добър колектив от професионалисти. Свържете се с наш представител за да получите информация за модели, цени и срокове.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт