Pd,egod;...

Мебели за детска стая – цени и модели

(4 гласа, рейтинг 4.50 от 5)
  • Посещения: 11958

 

Качественни български мебели за детска стая – готови конфигурации и по индивидуален проект.

Много добри цени за всички модели мебели и кратки срокове на изпълнение.При нас купувате мебели на дребно по цени на едро.

Разгледайте всички предложения в галерия МЕБЕЛИ или от ТУК.

Ъглови легла , единични легла с повдигащ механизъм , бюра , скринове , ракли , гардероби , етажерки , нощни шкафчета ,столове – всичко необходимо за обзавеждането на една красива стилна и уютна детска стая.Всички те се изработват както от масивно дърво така и от ЛПДЧ.

 

Защо да изберете и обзаведете домът си с мебели от МЕБЕЛНА КОМПАНИЯ " ЯНЕВ "?

1.   Предлагаме ви красиви , удобни и многофункционални мебели, които ще ви радват дълги години.

2.   Корпусите на носещите конструкции  са изработени от много здрави и качествени материали, а  възловите носещи точки са двойно подсилени.

3.   Предлагаме ви много голямо разнообразие на дамаски – над 340 разцветки жакарди,шинили,промазани дамаски,жарсета,флогове и еко кожи.

4.   Кратки срокове на изпълнение  и доставка при поръчка  ( много от мебелите подържаме на склад и могат да се доставят веднага ).

5.   При нас пазарувате на дребно по цени на едро макар, че купувате единична бройка. – Това е стратегия на фирмата и ви позволява да притежавате много качествени , красиви и функционални мебели на най–добри цени в България.

 

Хилядите ни доволни клиенти са наша рекламна стратегия и гордост .За това компромиса с качеството е немислим и правим тези уточнения за ваше улеснение при избора на мебели.

 

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт