Pd,egod;...

Мебели Велинград

(72 гласа, рейтинг 3.71 от 5)
  • Посещения: 149055

 

Мебели Велинград или мебели произведени от масивно дърво в региона на гр.Велинград.

Тези мебели се отличават от масово предлаганите по магазините мебели изработени от така наречените ламинирани плоскости или съкратено ЛПДЧ.

 

Те са много по-стилни , красиви и неоспоримо по-екологични.Това е така защото са произведени от масивно дърво - най-често бял Бор или Ела.В производството се използва и дървесината на  Смърча.

 

 

 

Много по-малко в този район се използва в производството дървесината на Бук и Дъб. Това е така защото горите около Велинград са предимно от бял Бор , Ела и Смърч. Въпреки това има фирми производители на мебели от Бук и Дъб , но са единици и това може да се приме като изключение.

Фирмите произвеждащи мебели от Бук и Дъб са концентрирани там където има наличие на гори от гореспоменатите видове.

 

Все повече хората търсят мебели от масивно дърво и за това мебелите от масивно дърво сапредпочитани. Това може да се обясни с факта че мебелите са много по-красиви и стилни, екологични са и са много по-различни от залятият пазар с евтини мебели от ламиниран талашит.

На запад тези мебели са търсени и ценени. За това и доста от производителите работят за износ и въпреки финансовата криза увеличават капацитета на произведена стока. Сега вече и в България както споменахме интереса към мебелите от масивно дърво се увеличава и това като тенденция ще продължи близките години.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт