Pd,egod;...

Технологии за произвеждане на матраци

(0 гласа, рейтинг 0 от 5)
  • Публикуван в Втора
  • Посещения: 5882

Произвеждаме всички размери стандартни матраци,както и по размер на клиента,кръгли матраци,надматрачни шалтета,подматрачни рамки за двулицеви матраци.
Фирмата ни произвежда и матраци по съвременна страто технология,дунапренови матраци и мемориформ матраци.Разполагаме и с цех за производство на пружинни пакети тип"бонел".Работим с полиестерни,синтетични,вълнени вати;дунапрен с висока плътност и жакардови капитонирани дамаски.Всеки матрак е с аеро дюзи за добра вентилация.
Всичките ни модели матраци са антиалергични и антиакарни.


При еднолицевите матраци вградената подматрачна рамка за всички модели е двойно усилена и е с възможност за монтаж на повдигащи механизми.
При двулицевите матраци капитонираната жакардожа дамаска е с цип и позволява свалянето и почистването и .Разполагаме с големи производствени мощности и можем да изпълним всяка поръчка до десет работни дни.Това и високото качество на произвежданите от нашата фабрика матраци ни прави  предпочитани партньори на големи хотелски и магазинни вериги.

 

Важно :


Имайки предвид,че средно една трета от живота си човек прекарва в сън,никога не правете компромис при избора на матрак!
Нашите дизайнери и конструктори дадоха всичко от себе си и вдъхновени от опита на водещи световни свои колеги в областта,създадоха наистина едни перфектни матраци .Те ще ви накарат да се събуждате с усмивка и заредени с енергия да посрещате предизвикателствата на новия ден!

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт