Pd,egod;...

Матраци Excellence / Екселенс /

(7 гласа, рейтинг 3.86 от 5)

Матраци Excellence / Екселенс /

 

Матраци Excellence  са луксозна серия матраци създадени по най-съвременни технологии разработени от екипа на Мебели Янев.

Дизайнерите и конструкторите на продукти за качествен сън дадоха всичко от себе си за да създадът един невероятен продукт успяващ да задоволи и най-капризните клиенти - Матраци Excellence / Екселенс /.

Матраците Екселенс са произведени от изключително висококачественни материали без да е правен никакъв компромис.

За това и мотото на този модел продукти за сън е - Позволи си да искаш повече.

Хиляди са доволните клиенти и броят им се увеличава всеки ден.Това е и наградата , признанието и огромното удоволетворение за създателите на Матраци Excellance.

matress3

Много от потребителите споделят че освен добрият и здрав сън  след ползване на Матраци Екселенс са се избавили и от болни в опорно двигателният апарат.

Това е така защото при спане или просто релаксиране върху тези бижута при продуктите за качествен сън тялото заема възможно най-правилна позиция и напрежението върху него е сведено до минимум.

 

На матраци Excellence се радват и хилади малки сълнца.Създадени са и модели специялно за ползване от деца  и тинейджари.

Серията от детски матраци Екселанс включва продукти както с пяна , така и с бонел и покет пакет.

Избора наистина е голям и е препоръчително матраците да се пробват лично във фирменият магазин на Фабриката - Контакти на магазина

detsci matraci2

 

Като комплекти се предлагат и матраци със легла както с чекмеджета , така и с повдигащ механизъм.

Предпочитани са леглата и спалните тип Френсо легло. Те са тапицирани с дамаска която се използва при тапицирането на матраците , но могат да се поръчати с всякакъм друг вид и цвят.

Предлагат се и с табли към главата и с табли към главата и странични табли.

 

Много от хотелите и къщите за гости са се доверили на матраци Excellance и предлагат на своите посетители условия за наистина здрав и спокоен сън.

Това ги прави не просто клиенти на Мебелна Фабрика Янев , а довени партньори. 

Хилядите доволни клиенти са основната рекламна стратегия и гордост на компанията специализирана в производството на мека мебел и продукти за съня.

matraci dunaprenovi

 

Матраци Excellance се предлагат с осигурена доставка до Вас. При много от моделите тя е безплатна.Много от продуктите се подържат в наличност и се доставят в най-кратки срокове.

Това е от особенно значение и голямо предимство за клиентите в нашето забързано и динамично ежедневие.

 

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт