Pd,egod;...

Дунапренови матраци цени в нестандартни размери от производител

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

memori7

Дунапрен системите за спане са изключително популярни. Те биват изгодни като цени, а благодарение на нашите усъвършенствани технологии за производство в нашите производствени бази в София - постигаме качество, което предлагаме на клиентите си на ниска стойност.

Много често обаче клиентите се нуждаят от определени размери матраци, които не съвпадат със стандартните такива. Именно в такива ситуации ние сме насреща. Нашата фирма за мебели Янев, като дългогодишен производител на всякакъв вид системи за спане, е открила успешната формула за предлагане на качествени стоки на добри цени.

При задаване на размери от клиентите за изработка на дунапренови или мемори матраци - ние не оскъпяваме крайната цена, което допълнително допринася за доверието в нас като производител и разпространител.

Дунапреновите матраци, които произвеждаме, са идеални за хора, които обичат да спят на по-твърда постеля, а това, както е известно, има своите редица предимства за гръбнака по време на сън.

Дунапреновите матраци на ниски цени, които предлагаме, притежават още вграден слой мемори пяна, който, от своя страна, осигурява много по-голям комфорт и усещане за лекота при почивка. Бихте могли да разгледате видовете матрачни системи за спане, които можем да изработим във всякакви размери (спални, легла, единични легла, матраци за детски кошари и т.н).

Можете да поръчате дунапренови матраци на изгодни цени от нас и за кръгли спални, като фирмата ни предлага монтиране на системата за спане, при желание от ваша страна, за леглото и поставянето на повдигащ механизъм.

При желание да разгледате наличните видове дунапренови матраци цени - можете да направите това оттук с възможност за направата на моментална поръчка или пък да посетите лично някой от търговските ни обекти в София, където да изпробвате като усещане и твърдост набелязаните матраци.

 Що се отнася до видовете системи за спане от дунапрен - те могат да бъдат с вградена рамка, а също и без. Още - еднолицеви и двулицеви, като при двулицевите матраци има някои подобрения по отношение начина на използване. Накратко - благодарение на двете лица на тези дунапренови матраци - можете да използвате едната страна за спане през лятото, която е специално пригодена да създава чувство на прохлада и съответно обратната страна на матрака за спокоен и топъл сън през зимата.

Всички наши налични матрачни системи, както в сайта, така и в магазините ни в столицата разполагат с антиакарни и антиалергенни свойства. Аеро дюзите, които са вградени в матраците пък, позволяват свободната циркулация на въздуха през ядрото, за да се осигури по-голяма хигиена и удобство при продължително ползване. Разгледайте нашите предложения и не допъскайте компромис със съня си, защото сънят е здраве.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт