Pd,egod;...

Производство на матраци на най-ниски цени в София

(4 гласа, рейтинг 3.50 от 5)

matraci dunaprenovi

Матракът, на който спите, е основата на спокойния сън и качествена почивка. Със сигурност ви се е случвало да не може да си намерите място в леглото, поради неудобство или пък все нещо да не ви достига, за да ви е достатъчно комфортно, когато сте в леглото.

Ако се намирате в подобна ситуация, то необходимо е да знаете, че това са основните признаци за това, че се нуждаете от нов матрак.

Подмяната и закупуването на нов такъв обаче може да бъде обвързана с дълго търсене и съобразяване с бюджета. Именно поради това, ние от фирма Янев, дългогодишен производител на матраци в София, ви предлагаме всякакви видове матраци на най-ниски цени за цялата страна.

Видовете матраци, които предлагаме и изработваме могат да бъдат каквито пожелаете, а заедно с това и техните размери. Из много магазини в страна, производителите не предоставят на клиентите опцията "размери по поръчка", а дори и да ви дадат такъв вариант за изработка - прилагат огромно оскъпяване към крайната цена, така че от евтин - матракът ви струва значително повече от предвиденото.

Ние не работим на този принцип и именно благодарение на тази своя коректност към клиентите си, получаваме редица заявки от физически лица или от хотели и къщи за гости за направата на матраци на най-ниски цени по зададени размери от клиента. Накратко - при нас няма оскъпяване, което да увеличи крайната цена на произведения матрак.

Производствените ни бази се намират в София, разполагаме с модерно оборудване и производството на всеки матрак става за изключително кратък срок от време. Относно ниските цени - бихте могли да ги разгледате още сега о