Pd,egod;...

Всякакви размери матраци до 300 лв в София по поръчка

(6 гласа, рейтинг 3.83 от 5)

memori6

Изборът на матрак обикновено се обвързва с дълго премисляне и висока сума пари, която купувачът трябва да плати. Разбира се, избрайки да пазарувате от нас - мебелна фирма Янев, или поръчвайки изработката на матрак за легло или спалня от нас - гарантирано ще спестите някой друг лев.

Повечето клиенти, които посещават нашите магазини в София или пък изпращат запитване през онлайн магазина ни - търсят матраци до 300 лева, които да им дадат нужния комфорт и да са издръжливи във времето. За щастие повечето от нашите модели, било то и най-скъпоструващите ни, разполагат с голям избор откъм размери под 300 лева, които ще задоволят всеки вкус и всяка нужда съответно за спалня или за единично легло.

А ето и какви варианти ви предлагаме за матраци под 300 лева, които можете да разгледате и поръчвате оттук през формата ни за контакт. Най-евтиният ни вид матрачни постели са тези с бонел пакет.

 Това са вид пружини, но съществено се различават от изработваните в минало дюшеци. Матраците от този тип са еднолицеви и гарантирано с дълъг живот на експлоатация като най-скъпият и голям размер от тях е 350 лева (200 - 200см).

Тъй като обаче става дума за откриването на матраци до 300 лева - ние ви предлагаме предходния ни матрак по размер от тази серия, който е на цена 240 лева и е с размери 180 - 200 см. Сами ще се убедите при разглеждане на всички матраци, не само от тази серия, че има богато разнообразие и разновидности.

Например матраците с мемори пяна под 300 лева, към които всеки потребител се стреми, но често парите му се струват твърде много - можете да откриете на цени 200 - 245 лв, съответно цената зависи от размерите, но преди всичко от това дали искате да закупите еднолицев или двулицев матрак. Изборът, който предлагаме е голям, но при желание да поръчате - ще имате покупката си в рамките на няколко дни. Осигуряваме доставка до всяко населено място в страна и при желание от ваша страна - монтирането на матраците на легла с повдигащ се механизъм.

Нашите матраци под 300 лева, произвеждани в София, не подлежат на оскъпяване, в случай, че при поръчка искате да изработим матрак по зададени от вас размери. Държим да изтъкнем това, тъй като много хора се колебаят откъде да поръчат производство на матрак по техни размери.

Е, изглежда вече знаете откъде, защото ние доказано изпълняваме всички желания на клиентите си, предоставяйки им качество и спокоен сън. Независимо кой модел и какви размери ще изберете - всички матраци се произвеждат бързо, без оскъпяване и се грижат за вашето физическо и психическо здраве, осигурявайки ви качествен релакс и спокоен сън през нощта.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт