Pd,egod;...

Нестандартни размери на еднолицеви матраци с мемори пяна

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

memorii2

В зависимост от размерите - еднолицевите матраци с мемори пяна се предлагат на различна стойност, като не е задължително при поръчка от нашия онлайн магазин или от физически търговски обект, да се съобразявате със стандартно зададените размери.

Като производител, ние от фирма Янев предлагаме на клиентите си опция за производство на матраци с мемори пяна по зададени от тях размери.

Така наречените нестандартни размери пък са често срещани при изработката на мебели по поръчка, съответно спалня или легло по поръчка, за които ще са ви необходими индивидуално произведени матраци.

Тъй като сме един от малкото производители в сферата, разполагащи с големи и модерни производствени бази - можете да разчитате на нас при желание за подмяна на стар матрак или дюшек, по всяко време.

Ние ви гарантираме бърза изработка и високо качество. Условията за поръчка са: избор на желания от вас модел матрак, като например еднолицев такъв с мемори пяна и задаването на неговите размери. А както разбрахте - те могат да бъдат каквито пожелаете.

Разликата между еднолицеви и двулицеви матраци с мемори пяна в нашия онлайн магазин не е голяма, но има малка разлика в цените, към която не се добавя оскъпяване при зададени от клиента размери за производство.

Еднолицевите матраци с мемори пяна имат своите почитатели, тъй като са изключително удобни за монтиране на легла и спални с повдигащ механизъм. Те осигуряват по-голяма твърдост и движението от единия край не се предава по цялата дължина. Мемори пяната, от своя страна, подпомага удобният престой върху матрака поради няколко причини.

На първо място поставяме факта, че тя има свойството да копира извивките на тялото, но също така нашите модели матраци с мемори пяна реагират и на топлина. Това означава, че ще бъдете обгърнати в мекота и удобство при всяка експлоатация на матрака било за спане или просто докато си стоите необезспокоявани на леглото и релаксирате.

Къде можете да разгледате нашите еднолицеви матраци с мемори пяна и да поръчате?
Всички разновидности на еднолицеви матраци с мемори пяна ще откриете тук в онлайн магазина ни само с няколко клика на мишката. Предимството да ги разглеждате онлайн е, че бихте могли, без да излизате от вкъщи, да се запознаете с всички варианти, техните характеристики, размери и цени.

Пак отбелязваме, че не е задължително да поръчвате от стандартните размери мемори матраци. Ако желаете изработката на легла и спани по поръчка, съответно и матраци към тях - ние сме правилната фирма.

При желание от ваша страна да изпробвате матраците преди да изберете някой и закупите - това може да направите чрез посещение на нашия фирмен магазин в град 

 

София, където ви очакват изложени всички модели. Ако ли пък вече сте избрали матрак с мемори пяна - поръчайте сега от онлайн магазина ни посредством формата ни за контакти.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт