Pd,egod;...

Видове матраци от полиуретанова пяна мнения и качеството на изработка

(6 гласа, рейтинг 4.00 от 5)

matress7

Всички създавани в съвремието матраци имат една обща черта. Тя е скрита именно в това, че клиентите искат да закупят нещо качествено и изгодно. Преди направата на покупка - няма човек, който да не се допита до съвет от приятел или да потърси мнения за матраци в интернет. И докато в мрежата всеки открива различни резултати - то ние в нашия онлайн магазин на фирма за мебели Янев ви предлагаме само едно - най-доброто.

Тъй като сме производител на матраци от полиуретанова пяна и на такива от мемори пяна, в продължение на години, сме успели да разберем от какво имат нужда клиентите ни. Накратко - съзнаваме важността на връзката между качество и цена. На много места тя е изкривена, тъй като или качеството е много ниско, или цената прекалено висока.

Мненията за нашите матраци, без значение от кой вид, винаги са били положителни. Доказателство за това са поръчките, които получаваме, от редица хотели и къщи за гости от цяла България. И в случай, че вие все още не сте открили правилния матрак за вас и вашето семейство - нека ви представим някои от нашите модели матраци от полиуретанова пяна, мненията за които са изключително високи.

Редица наши клиенти предпочитат закупуването на матраци от полиуретанова пяна, тъй като те не само са удобни, но са на изключително ниски цени, предвид качеството, което осигуряваме при изработка. Всеки матрак от полиуретанова пяна KOVAFOAM с плътност Т 25 има няколко характерни отличителни черти. Обикновено тези матраци се делят на еднолицеви и двулицеви.

Еднолицевите матраци с KOVAFOAM пяна получават много високи отзиви, поради своята компактност. Те най-често се предлагат с вградена матрачна рамка, което ги прави идеални за вграждане в спални и легла с повдигащ механизъм. По този начин клиентите получават удобство по време на сън и достатъчно пространство под леглото, което може да използва пълноценно. Матраците с две лица, познати още като двулицеви матраци от полиуретанова пяна, са малко по-скъпи от еднолицевите, но това не означава, че съотношението качество-цена е нарущено. 

За разлика от първият тип матраци с KOVAFOAM пяна - двулицевите осигуряват още по-голям комфорт, притежават силиконов предпазващ ядрото слой и свалящ се с цип калъф, за поддържането на по-добра хигиена.

Не пропускайте да разгледате и да изберете вашия нов матрак с KOVAFOAM пяна, като при желание за направата на заявка за производство - поръчайте оттук. Не забравяйтеда се поинтересувате и за двулицевите матраци, които страни за спане отговарят на сезоните лято-зима. Повече информация за това ще откриете чрез формата ни за контакт.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт