Pd,egod;...

Изработка на матраци с рамка цени по поръчка

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

 matress5


В случай, че отдавна не сте избирали нов матрак за спалнята или леглото си - най-добре е да заложите на сигурно, доверявайки се на професионалисти като нас от фирма Янев, които да ви помогнат при избора на матраци с рамка на добри цени.

Какво представляват матраците с рамка и на какви цени ги предлагаме ние?
Обикновено всички матраци с рамка биват еднолицеви. Те се характеризират с това, че имат само едно лице, което не може да се сменя с обратната страна на матрака, както става при двулицевите ни модели.
В нашия онлайн магазин бихте могли да разгледате много видове матраци с вградена рамка, които притежават различни характеристики. Например, най-евтиният като цени модел е с двойно усилена рамка от сух иглолистен материал. Този вид матрак е изграден от бонел пакет, произведен по швейцарска технология. Цените за изработка на матраци с рамка, от този модел за единични легла, са изключително ниски. Това ги прави предпочитана алтернатива при закупуване от клиенти, които са се впуснали в търсене на подобен тип матрак, предоставящ удобство.

Разбира се, това не е единственият ни модел от матраците с рамка, които можете да разгледате и да поръчате от наш магазин. Всички останали разновидности като състав също притежават вградени двойно усилени рамки, което ви гарантира по-продължителната експлоатация и комфорт. Разликата е в начина им на производство. Ще срещнете такива матраци с рамка, изработени от ядро - полиуретанова пяна KOVAFOAM - 5 см. и отделно допълнителна полиуретанова пяна с различна дебелина, която всъщност оказва влияние и на крайната дебелина на матрака. В онлайн мафазина ни може да разгледате еднолицеви матраци с вградена рамка, които притежават и слой мемори пяна. Те също са изгоден вариант за избор на качествени еднолицеви матраци на добри цени било то за вкъщи или такива пригодени за къщи за гости, хотели и пр.

Какви опции имате при поръчка?
Повечето фирми предлагат изработка на матраци с рамка по зададени стандартни размери. Избирайки да работите с нас - ние предлагаме опция да поръчате свои индивидуални размери за вашия нов матрак, като не добавяме оскъпяване към цената. При поръчка бихте могли да изберете някой от стандартните размери, да посочите свои такива или да се допитате до нас като професионалисти, в случай, че желаете матрака ви да се монтира на легло с подвижен механизъм. По този начин си осигурявате място, под матрака, което бихте могли да използвате, а също си гарантирате и комфорт, благодарение на качествената изработка на ниски цени.

Както вече узнахте - рамките на еднолицевите матраци са стабилни, позволяват дългогодишна екплоатация, като се грижат за вашият сън и здраве. Последното се осъществява благодарение на аеро дюзите, които са вградени във всички матраци с рамки. Така свободната циркулация на въздуха през ядрото на матрака е факт. Антиакарните и антиалергенните свойства пък позволяват произведените от нашата мебелна фирма Янев матраци да се използват от хора с алергии, непоносимост към прах и др. Направете своята поръчка сега и се погрижете за релакса и здравословния сън у дома.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт