Pd,egod;...

Матраци за единични легла цени София от онлайн магазин по поръчка

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

 

Матраците за единични легла се предлагат в стандартни размери и съответно на определени цени на повечето места, където бихте могли да проверите. Ние от мебелен магазин Янев, като дългогодишен производител на всякакъв тип матраци било то за спални, единични легла, кръгли спани и прочие - можем да се похвали с една по-различна опция, която предлагаме. И тя е именно изработката на матраци за единични легла на добри цени, произведени по поръчка на клиента.

Какви са спецификите на нашите матраци за единични легла?
Разглеждайки нашия онлайн магазин, ще забележите, че разполагаме с голямо разнообразие от видове матраци. Някои от тях са по-твърди, а други по-меки, което зависи от ядрото слоеве в състава на всеки матрак.

Най-евтините матраци за единични легла, изработвани в София от нас, са на цени под 90 лева, а удобството по време на спане е гарантирано. Крайната сума варира и от това какъв точно матрак за легло ще изберете. Дали той ще бъде еднолицев, или двулицев - това също оказва известно влияние върху цената, която в никакъв случай обаче не може да бъде наречена висока, предвид качеството, което предлагаме.

Като производител на матраци с дългогодишен опит - ние от фирма Янев разполагаме с големи и модерно оборудвани производствени бази, които гарантират на клитентите ни качествена и бърза изработка. В случай, че желаете лично да изпробвате матраците за единични легла преди да извършите покупката - можете да осъществите това по всяко време. При посещението на някой от физическите ни магазини, в столицата, ви очакват налични различни видове матраци за единични легла - които можете да пипнете и пробвате. Ако не искате да се разкарвате извън дома си пък - бихте могли да закупите желания матрак и чрез онлайн магазина ни тук - посредством формата ни за контакт.

Какви опции имате при поръчката на матраци за единични легла от нашия магазин за мебели Янев?
Освен видовете матраци, които имат различни ядра, можете да избирате и по цени. Най-евтините матраци за единични легла, които предлагаме са изработени от пенополиуретанова пяна KOVAFOAM, а най-високия ни клас топ матраци - само от мемори пяна. Между тези две крайности съществуват и матраци с KOVAFOAM ядро и слой мемори пяна, на изключително изгодни цени.

Ще видите обаче, при разглеждането на видовете матраци за единични легла, че за например стандартните размери 72 - 190 см. цените, в зависимост от модела - варират. При направата на поръчка - може да изберете и нестандартни размери, т.е такива по ваше усмотрение, с които ние ще се съобразим, без оскъпяване към крайната цена. А какво по-хубаво от коректна съместна работа и опция за бърза поръчка от онлайн магазина ни.

Не губете време в безсънни нощи и опити да съживите стария си матрак. Ние от мебелна фирма Янев предлагаме на всички наши клиенти изгодни цени, бърза изработка, която осигурява ненадминато качество, а също предлагаме и изключително изгодното производство на матраци за единични легла и спални по размери на клиента - без оскъпяване. Направете покупка сега с един клик на мишката, за да възвърнете комфорта и съня си.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт