Pd,egod;...

Евтини матраци от мемори пяна по поръчка в нестандартни размери

(5 гласа, рейтинг 3.00 от 5)

Клиентите имат различни предпочитания. Ако можете да опишете своите съвсем накратко, то кое бихте избрали: изгодни цени или преди всичко удобство?
Ние от фирма за мебели Янев можем да ви предложим перфектното съчетание между цена и качество при изработката на евтини матраци от мемори пяна. Това обаче не е всичко, което клиентите ни очакват от нас и съответно, което нашата фирма за мебели Янев може да предложи на Вас.

Тъй като сме дългогодишен производител на матраци от мемори пяна - всеки посетител на магазина ни разполага с неограничени възможности при поръчката на своя нов удобен матрак. Избирайки да работите с нас, като ни изпратите вашите критерии при поръчка - ние не само ще изработим матрак от мемори пяна, такъв какъвто желаете, но няма да оскъпим и крайната цена. Практиката в тази сфера на производство на матраци често е придружена от произвдоство на матраци в стандарни размери и съответно оскъпяване, ако клиентът иска да зададе свои размери. В нашата фирма Янев -клиентите са на първо място, затова сме максимално коректни, не оскъпяваме крайната цена и даваме най-доброто от себе си новият ви матрак да бъде произведен по зададени от вас размери и критерии.

И така, в случай, че сте се впуснали в търсене на евтини матраци от мемори пяна - имаме добри новини за вас - ние сме фирмата, която ще ви отведе към желаните резултати, като преди това ви предложим изключително богат избор на евтини матраци. Произвеждаме различни видове от този съвременен модел матрак с ядро от мемори пяна. За клиентите ни съществуват два типа матраци от мемори пяна: еднолицеви и двулицеви. А ето и каква е разликата между двата вида, за да прецените сами какъв избор да направите.

При еднолицевите матраци - начинът на употреба е само един. Те имат едно лице и това не позволява да спите и на двете страни на матрака. От една страна, този тип матраци са подходящи за вграждане в спални с повдигащ механизъм. Те предоставят удобство, мекота и гарантиран качествен сън и релакс, по време на почивка.

Двулицевите матраци обаче, както е известно, могат да се използват за спане и от двете си страни. Те притежават една доста практична особеност, която ви позволява да обръщате матрака, в зависимост от сезона. Например, през летния сезон - едната страна на двулицевия матрак от мемори пяна е подплатена с памучна вата, която можете да използвате за по-голям комфорт и прохлада. През зимата имате възможност да обърнете матрака от другата му страна, която е оборудвана с подматрачен вълнен плат. Той задържа повече топлина, а това съответно означава и по-голям комфорт и усещане за уют през студените зимни месеци.

matress4

Произвежданите от нас евтини матраци с мемори пяна могат да се похвалят с още любопитни качества, като реагирането на температурна смяна, при използване на матрака. Това свойство позволява матракът да заеме формата на тялото ви не само заради приложената тежест върху него, а още и заради топлината, която отделяте. Избирайки такъв тип матрак с мемори пяна си осигурявате наистина релаксиращо усещане, което не бихте желали да замените за нищо след дълъг работен ден.

Всеки един от матраците с мемори пяна можете да разгледате и в онлайн магазина ни - тук. Описали сме подробно всички характеристики на моделите евтини матраци с мемори пяна. Разбира се, описаните дотук матраци не са единствените, които произвеждаме - затова не пропускайте да разгледате останалите налични предложения в онлайн магазина ни. Възползвайте се и от опцията да поръчате още сега, защото не си заслужава да правите компромис със себе си и със съня си.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт