Pd,egod;...

Изработка на матраци без пружини от магазин София

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

И вие ли сте привърженици на удобството и релакса? Ако е така, то със сигурност правите всичко възможно да си осигурите качествена почивка и комфорт, винаги когато е възможно.

А какъв по-добър начин за това от закупуването на нов матрак за вашата спалня или легло? Тъй като изборът на изгодна и удобна постеля може да бъде труден - ние от магазин за мебели Янев ви предлагаме само най-доброто. Изработваме всякакъв вид матраци без пружини по поръчка и тъй като сме производител - не оскъпяваме крайната цена, в случай, че имате някакви по-специални изисквания по отношение на размерите, например.

 matraess1

Нашата работа е да ви предложим изгоден и качествено изработен матрак, който да пасне на вашите критерии за удобство и цена. Освен това, разглеждайки и онлайн магазина на фирмата ни, имате възможност да изберете на момента - така че, не губете време и не правете компромис със съня си - разгледайте и поръчайте още сега чрез формата ни за контакти.

Относно видовете матраци без пружини, които можете да откриете и в нашите физически магазини в София - те са няколко различни типа. С всеки един от тях ще ви запознаем малко по-подробно в следващите изречения, но преди това трябва да вметнем една важна особеност за работата с нас и пазаруването от нашия магазин. Всеки клиент, който реши, че иска лично да се увери в качеството на произвежданите матраци - може по всяко време да посети онлайн магазина ни и да разгледа характеристиките на всички матраци без пружи.

При желание обаче да спазите принципа "око да види, ръка да пипне" - предлагаме на клиентите си точно такъв тип опция. Заповядайте в някой от нашите търговки обекти в София, където ви очакват налични всички видове матраци без пружини. Там можете без проблем да ги изпробвате лично, за да изберете възможно най-доброто решение за вас и вашият здравословен сън.

Произвежданите от нас матраци без пружини главно са такива с ядро от мемори пяна и ядро от полиуретанова пяна (KOVAFOAM). Основната разликата между двете ядра, съответно и между двата типа матраци е в мекотата им. Например, матраците от мемори пяна реагират освен на тежест при употреба, също и на топлина, което им позволява да обгърнат тялото максимално плътно по неговите извивки, в зависимост от позата, която сте заели.

Те са възможно най-добрия избор, ако желаете да се чувствате сякаш отпочивате върху някой облак, докато спите или просто релаксирате. Матраците от KOVAFOAM пяна също са доста удобни. Тяхната цена обаче е по-ниска, което ги прави предпочитана алтернатива за повечето купувачи.

Много клиенти на магазина ни закупуват именно този вид матрачни постели, тъй като голяма част от моделите са снабдени и със слой мемори пяна, което ги превръща в неочаквано добра комбинация между качество и цена.

В случай, че ви заинтригувахме с краткото ни обяснение за матраците без пружини, произвеждани от фирма Янев - защо не разгледате всички модели в онлайн магазина ни още сега и да изберете най-доброто за вас и вашето семейство.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт