Pd,egod;...

Матраци детски с нестандартни размери от производител в София

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Всеизвестно е, че децата не обичат да спят на обяд нито да си лягат рано вечер. Понякога обаче малчуганите могат да имат и проблемен сън, заради неудобство, причинено от матрака, на който спят.

detsci matraci2

Това допълнително ги кара да не искат да си легнат вечер.

В случай, че първите признаци за неспокоен сън са налице - то изглежда е дошло време да вземете мерки и да се огледате за удобни детски матраци. Най-изгодно би ви излязло, ако пазарувате направо от производител, какъвто е и нашият мебелен магазин Янев.

Ние произвеждаме всякакви видове детски матраци със стандартни и нестандартни размери.

Благодарение на съвременните технологии, с които работим и качествените материали, изработваме поръчки на матраци детски за максимално кратък срок от време.

При направата на поръчка с нестандартни размери на някой матрак - ние не оскъпяваме крайния продукт, а когато е готов осигуряваме транспорт до всяко населено място в страната, за да си получите поръчката невредима и възможно най-бързо.

Какви детски матраци можете да разгледате в нашите магазини и онлайн магазин? Видовете матраци, от които можете да изберете и които са налични за поръчка на момента - са няколко вида. Най-популярни са тези с ядро от мемори пяна, а както е известно тя е революционно откритие в областта на матраците.

Благодарение на удобството, което предоставя, вече няма нужда да се чудите на коя страна да се завъртите, за да заспите удобно. Матраците за малки и големи от нашата мебелна фирма Янев са висококачествени и изгодни. Повечето от тях предлагаме и изработваме с опция за монтаж на легла с повдигащ механизъм.

Подобно на матраците за възрастни - и тези за деца могат да се изработят по поръчка съответно по зададени от вас размери и критерии. Например, изключително популярни са детските матраци с две лица. Те предоставят възможност за обръщане на страна за спане, според сезона. Едното лице на матрака отговаря за дълбокият и спокоен сън на детето през лятото, а другото - за топлината и мекотата през зимата.

Предимството да изберете да ни се доверите за направата на детски матраци е скрито не само в дългогодишния ни опит, но още и във възможността да посетите нашите търговски обекти и лично да изпробвате всеки един модел матрак, така че да изберете най-доброто за детето си. Повечето ни модели матраци, независимо дали ще са с ядро от мемори пяна, или полиуретанова пяна разполагат с основни свалящи се калъфи от капитонирана дамаска за лесно поддържане на хигиена.

Освен това, всеки матрак за деца, а и за възрастни е снабден с аеро дюзи, които отговарят за лесната циркулация на въздуха. Детските матраци за умалени версии на тези за възрастни, изработени от с последен модел технология и бързина. Те са подходящи за употреба дори от хора, които имат алергия към прах или астма, заради своите антиакарни и антиалергенни свойства. Изборът оставяме на вас, а качествената изработка е от нас.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт