Pd,egod;...

Изработка по поръчка на матраци за деца

(2 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Ако тепърва се нанасяте в ново жилище или пък просто подменяте старите матраци с нови - ние от мебелен магазин Янев можем да ви помогнем в това начинание. Тъй като сме едни от най-добрите производители на мебели и матраци в страната и се стараем винаги да предоставяме най-доброто на клиентите си - от нас можете да поръчате всякакви спални и матраци с каквито и да било размери.

Когато говорим за изработката на матрак по стандартно зададени размери - нещата са далеч по-прости, вие поръчвате определен тип матрак за легло, ние го изработваме и до няколко дни поръчката ви бива готова и пътува към вас.

Щом стане дума за матраци за деца обаче - клиентите винаги искат най-доброто, което е нормално, а нашият онлайн магазин ви дава възможност за направата на поръчка по всяко време.

Ако за себе си повечето потребители поръчват производство на дунапренен матрак със зададени размери, който е изключително удобен, но е един от най-евтините ни предложения. То при избора на матраци за деца те залагат на двулицевите, които са изработени от матрачен дунапрен с висока плътност и слой мемори пяна с памет.

detski matraci

 

Специфичното при точно този тип матраци за деца е не само удобството, а също и възможността при спане, тялото да бъде обгърнато от мекота, според тежестта, формата си и т.н. Накратко - спящото дете на матрак с мемори пяна е прегърнато отвсякъде от удобство, което гарантира 100% безпроблемно спане и почивка.

Мемори пяната, от своя страна, допринася за заемане от матрака формата на тялото. Друго специфично при този тип матраци за деца е реагирането освен на натиск и на топлина, което също спомага за промяна на формата му, с цел по-голям комфорт, но както знаете скоро след като станете от матрака той възвръща безупречната си форма.

Като магазин производител за мебели Янев, ние предлагаме всички налични видове матраци за деца в два вида - еднолицев и двулицев. Ето и по какво се различава всеки един от тях.

Еднолицевите матраци обикновено вървят стандартно с рамка, но това не е задължително. Те имат само една страна върху която се спи, снабдени са с въздуховоди за по-добра циркулация на въздуха, защитени са от акари и имат антиалергични свойства. Свободната циркулация на въздуха им позволява да не задържат прах или други вредни микроорганизми в себе си, а това ви гарантира здраве, докато спите.

Вторият вид матраци - двулицевиде имат малко повече предимства от първите - те имат една страна, подходяща за спане през лятото и една - за зимата. Какви са техните особености. Можете да ги завъртите, на която и да е страна от двете и комфортът ви е гарантиран.

Те отново имат антиакарни и антиалергични свойства, като въздушнбите дюзи спомагат за правилната циркулация на въздуха през ядрото на всеки един от матраците за деца.

Като фирма производите на мебели и матраци, ние ви предлагаме изгодни цени, изработка на размери по ваша поръчка и гарантирано никакво оскъпяване.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт