Pd,egod;...

Производство на матраци за спалня цени в София

(3 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Ако матракът на спалнята ви е за смяна - попаднали сте на правилната фирма. Ние от Мебелна компания Янев сме производител всякакви видове матраци за спални и легла, като изпълняваме поръчки на клиенти от цялата страна, зададени по стандартни размери или такива от самите тях.

Това е голямо предимство за търсещите нов матрак, тъй като всеки наш клиент има възможност да получи качествен продукт, изработен в най-кратък срок, според индивидуалните им изисквания. Ако това ви интересува, то поръчайте още сега някои от видовете матраци за спалня през нашия онлайн магазин.

От друга страна, ако изберете да закупите матрак по поръчка - ние ви гарантираме, че няма да има никакво оскъпяване от цената. Видовете матраци, от които можете да се възползвате при посещението някой от търговските ни обекти в София или нашия онлайн магазин - са няколко.

matraci1

Главно те се делят на три основни вида: матраци произведени от бонел; дунапренени матраци и такива, които са изработени от матрачен дунапрен с висока плътност и слой мемори пяна с памет.

Можете да разгледате различните видове и техните характеристики, описани подробно в нашия онлайн магазин с един клик на мишката.

А ето и накратко какви са характеристиките на трите основни вида матраци за спалня. Матраците произведени от бонел са доста по-меки, но имат един лек недостатък - движението се предава по цялата горна част, а при разклащане на единия край на матрака, това се усеща в другия. Те имат обаче едно всепризнато предимство и то е, че няма матраци за спалня с по-добра циркулация на въздуха, минаваща през ядрото му от матраците, произведени от бонел.

Разбира се, това се отнася и за всички останали наши модели, които са снабдени с аеро дюзи за вентилация. Матраците с бонел обаче все още остават едни от най-предпочитаните, заради най-изгодните си цени в нашия магазин.

Вторият тип матраци, който произвеждаме са дунапренените. Те са създадени специално за любителите на по-твърдите легла, като осигуряват достатъчно удобство по време на сън. Твърдостта им е породена от материала на изработка - пяна Kovafoam. Въпреки, че тези матраци за спалня са малко по-твърди от другите, те допринасят за лекия и удобен сън като поемат тежестта и създават удобна постеля според формата на тялото.

И не на последно място нашата мебелна компания Янев е производител и на най-иновативния модел матрак с мемори пяна и матрачен дунапрен. Този вид матраци за спалня се оказват най-удачните като избор за хилядите клиенти, които вече са се снабдили с него. Всеки един от този тип заема формата на тялото като го обгръща нежно и реагира на топлина, за по-голямо удобство.

Цените за размери от този вид матраци за спалня са изгодни, а при желание да поръчате матраци за спалня по ваши критерии, както вече казахме - няма да има никакво оскъпяване.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт