Pd,egod;...

Дунапренени матраци цени в нестандартни размери от производител

(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Дунапренените матраци са подходящи за хора, които обичат да спят на по-твърда постеля. Този тип матрак е широкоразпространен, заради своите завидни качества и добра цена в нашия онлайн магазин.

Това, че се характеризира с по-голяма твърдост, в сравнение с матраците, изработени от бонел, например, не бива да ви подвежда. Той е също толкова удобен и способен да ви осигури желаната почивка. Качеството на всички дунапренени матраци, изработени от нашата Мебелна компания Янев, е безупречно, а спокойният сън върху тях - гарантиран.

Както знаете, сънят е от особена важност за правилното функциониране на мозъка, а оттам и на цялото ви тяло. От друга страна, в моменти, когато физическата умора надделява - ви трябва нещо изключително удобно, на което да положите гръб и да отпочинете. Това би било особено трудно, ако матракът на леглото ви е стар и деформиран, и се налага всеки път да се намествате, за да избегнете някоя изкочила пружина.

Накратко - за какъв покой става дума, щом не можете дори да легнете удобно? Решението за качествена почивка и спане се е усъвършенствало като качество през годините, за да достигне до вас под формата на дунапренени матраци, на изгодни цени, които са без пружини и ви очакват в нашия магазин.

Фирма за мебели Янев, град София съществува като такава от 1985 година, като през 2007 година фабриката ни за мебели се обзавежда с най-съвременното оборудване за производство на мебел, а към изработваните спални и легла, предлагаме и производство на съответните като размери матраци, част от които са и дунапренените матраци с нестандартни размери.

Какво означава нестандартен размер? Ако разгледате таблиците с размери в сайта ни, които са изложени под всяко предложение на матрак - ще забележите, че те са стандартни и в зависимост от големината на матрака се променят и съответните цени. Когато избирате и пазарувате от нас обаче, имате възможност да зададете свои размери за желания дунапренен матрак. Ние ще се съобразим с тях и ще изработим за възможно най-кратък период от време Вашата поръчка.

Така че, не губете време, а поръчайте сега. Решавайки да ни се доверите и да заложите на качествена изработка на дунапрен системи за спане - вие всъщност избирате да заложите на удоволствието от съня, качествената почивка и изгодната инвестиция.

matraci dunaprenovi

Относно дунапренените матраци цени, които предлагаме - можете да разгледате тези за стандартните размери, а при желание за заявка на размери по поръчка - не се колебайте да се свържете с нас чрез формата ни за контакт в сайта, по всяко време. Не допускайте компромис с качеството на съня си, както и ние не правим компромиси с качеството на нашите дунапренени матраци.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт