Pd,egod;...

Производство на кръгли матраци цени по поръчка

(3 гласа, рейтинг 4.67 от 5)

Леглата в кръгла форма придават изключителна елегантност на спалното ви помещение. Те са удобни, просторни и изглеждат нестандартно естетични, а освен това ние ги предлагаме и в нестандартни размери.

Най-важната част от една спалня, независимо дали тя ще бъде кръгла, или правоъгълна е нейният матрак. Именно матракът се грижи за вашия спокоен сън през нощта. А както е известно - сънят е неизменна част от ежедневието и човек прекарва една трета от живота си в това състояние.

Именно затова изборът на удобен матрак е инвестиция, която ще ви се отплаща подобаващо с години. Видовете матраци, които се създават в съвремието, обикновено следват стандартните модели спални и легла, като има установени размери, спазващи се при производството.

С всеки изминал ден обаче, все по-голям брой клиенти прдпочитат да закупят кръгли матраци по поръчка, със зададени от тях размери. Това поражда вълна от въпроси у търсещите, тъй като фирмите в България, занимаващи се с производство на кръгли матраци и спални, са много малко.

Ние от Мебелна компания Янев можем да се похвали с това, че сме водещ производител в този бранш - независимо дали става въпрос за произвеждане на кръгли, правоълъглни матраци. От нашия онлайн магазин бихте могли да поръчате изработката на кръгли матраци на изгодни цени, без оскъпяване. Размерите могат да бъдат стандартни (180 см, 200 см., 210 см.) или специално зададени от вас, т.нар. нестандартни размери.

Всяка поръчка на кръгли матраци се изпълнява в максимално кратък срок, като можете да поръчате веднага, а комфортът по време на сън, е гарантиран. Но нека ви разкажем малко повече за нас, кръглите матраци и актуалните ни цени. Кръглите матраци са неразделна част от кръглите спални, които изработваме в нашите цехове за производство.

Веригата ни от магазини в София ни позволява да поддържаме контакт с редица търговски партньори и така да популяризираме своето производство. Не е необходимо обаче да пътувате до някой от нашите магазини в София, при положение, че пред вас стои изпълненият с изгодни предложения онлайн магазин на mebeliyanev.com.

 

Чрез него можете да изберете, поръчате или да отправите запитване към нас. Изработените от мебелна компания Янев кръгли матраци гарантират спокоен сън на притежателите си, поради няколко причини. На първо място няма как да не изтъкнем антиалергенните и антиакарни свойства, присъщи на всеки изработен от фирмата ни матрак. По този начин продуктите ни са подходящи за употреба дори от хора, които страдат от астма или са силно чувствителни към прах.

matrac

Всеки кръгъл матрак е снабден с аеро дюзи, които спомагат за добрата вентилация, а в зависимост от избора на модел - матракът има различни характеристики (еднолицев, двулицев матрак, със сваляща дамаска, мемори пяна и т.н). И не на последно място, още една от причините, допринасящи популярността на нашите кръгли матраци, биват добрите цени. А кой не би спал спокойно, когато знае, че е направил изгодна инвестиция?

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт