Pd,egod;...

Матраци с повдигащи механизми

(22 гласа, рейтинг 3.68 от 5)
  • Посещения: 33809

 

Матраци с повдигащи механизми

Всички модели матраци и цените им - ВИЖ ТУК

Матраци с повдигащи механизми - всички размери на ниски цени може да намериту тук или в магазините на мебели Янев. Всички модели матраци с повдигащи механизми са с усилена вградена подматрачна рамка и позволяват лесен монтаж на повдигащите механизми.

Ако желаете матраците които ще закупите от нас могат да бъдат с монтирани към тях повдигащи механизми. Това ще Ви улесни при монтажа на матрака към леглото , а  ако имате вече матраци може да закупите от нас само повдигащи механизми за тях както и дъна за леглата.

Почти всички модели легла и спални от мебели Янев се предлагат с повдигащи механизми за матраците. Повдигащите механизми биват два модела :

- Повдигащи механизми с пружини

- Повдигащи механизми с амортисьори

Механизмите с амортисьори са различни за различните видове матраци. Тези за спалните с размер от 144 - 190 см. нагоре трябва да са поне 1000 нютона. Ако имате въпроси се свържете с наш консултант или посетете фирмените ни магазини.

Матраците с повдигащи механизми може да бъдат както изработени с бонел пакет , така и дунапренови,латексови и мемори матраци.

При поръчка се уточнява от коя страна ще се повдига матрака.

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт