Pd,egod;...

Матраци по поръчка

(34 гласа, рейтинг 3.74 от 5)
  • Посещения: 30699

 

 

Матраци по поръчка - нестандартни размери.
Матраци по поръчка за всички легла и спални с нестандартни размери може да поръчате в Мебели Янев.
Това се отнася за всички модели матраци - еднолицеви и двулицеви.


Може да поръчате както стандартните продукти с бонел пакет , така и с високоеластична пяна , мемори пяна и всякакви комбинации между тях.


Всички модели еднолицеви и двулицеви матраци - виж тук


Така че ако сте притежател на легло или спалня с размери които не се приемат за стандартни и Ви трябва матрак за тях - нямате никакъв проблем.
Без оскъпяване на цената може да поръчате гореспоменатите продукти в магазините на Мебели Янев.

11 l mattress - матраци по поръчка,матрак размер поръчка


Сроковете на изпълнение и доставка също са кратки и няма да Ви се наложи да чакате поръчаните и желани от Вас продукти със седмици и дори месеци. За няколко дни ще бъде извършена доставката и ще може да ги ползвате и да се наслаждавате на удобството и конфорта им.
Дори ако Ви трябва подобен продукт с възможност на него да се монтира повдигащ механизъм , за да се използва и пространството под матрака - попаднали сте на правилното място.
Тази подробност се уточнява при направа на поръчката и не оскъпява допълнително продукта.
Това е още едно голямо преимущество и клиентите на мебелната компания го оценяват.


Важен е и факта че при поръчка на нестандартен размер матрак не се начислява допълнителна сума за нестандартност. Ако сте се сблъсквали с подобен проблем и Ви се е налагало да търсите системи за спане с размери различни от стандартните със сигурност сте се възмущавали от факта че цената им е в пъти по-скъпа от нормалните предлагани продукти.
Освен това и сроковете давани Ви за доставка са дълги и понягога надвишават дори 31 работни дни.
Е , това вече се промени! Вече не е необходимо да давате излишни пари и да чакате с месеци.
Поръчвате , плащате нормална цена и за няколко дни матрака е във вашия дом.
Прекрасно нали ?


Освен това на посочените телефони ще Ви отговори отзивчив оператор на Мебели Янев и ще Ви даде изчерпателна информация по всички въпроси които Ви вълнуват.
За най-голямо удобствои за да получите пълна информация , както и да пробвате различните модели посете някой от фирмените магазини на компанията.
Във тях може да седнете , легнете и да полежите на матраците и да прецените кой модел е най-удобен и подходящ за Вас.
Освен това ще видите и разрези на продуктите и материалите от които са изработени.
Така ще сте напълно информирани и запознати с това което поръчвате и със всички преимущества на предлаганите продукти.


Дори имате и уникалната възможност която едвали ще ви се предостави на друго място да поръчате система за спене с материали избрани от вас и да уточните с каква височина да бъдат.
Пример какво точно означава това :
Харесали сте си матрак изработен с пяна с височина на пяната 8 см. Решавате че искате тя да бъде 10 или повече сантиметра. Освен това върху нея може да поръчате да бъде поставена и мемори пяна със сантиметра колкото прецените ще е за за се чувствате най-комфортно.
Височината на рамката също може да бъде уточнена при поръчка. Така общата височина на матрака ще бъде такава каквато Ви е необходима на Вас.


Харесва ли Ви да бъдете дизайнер на продуктите които желаете?
А сега стана ли Ви ясно защо хиляди клиенти избират Мебели Янев и предпочитат да закупят продукти точно от тази компания с повече от 22 години опит в производството на мебели и ситеми за спане?
Ако сега се питате точно какъв вид от предлаганите продукти Ви е необходим и ще е най-добър за Вас ще ви дадем един кратък съвет.
Едни от най-удобните и предпочитани от потребителите матраци е този произведен с мемори пяна.


Това поне до този момент е материал номер 1 използван за изработката на системи за спане.
При сядане или лягане върху него усещате как си променя формата според натиска и телесната температура. Това осигурява изключителен конфорт и релакс на тялото.
За това е един от препоръчаните продукти на компанията. Въпреки това може да поръчате който и да е модел матрак по ваши размери.


Освен това ако Ви е необходима спалня или легло за помещение където няма възможност да се поставят такива със стандартни размери имате възожност и тях да ги поръчате в Мебели Янев.
Ако пък се нуждаете от супер икономичен вариант може да поръчате матрак с вградена рамка или така наречения еднолицев вариант и към него да монтирате крачета. Така няма да Ви се наложи да купувате легло за него. Става малко по-ниско , но има хора харесващи точно това.
Ако се питате от къде да намерите крачета и сте се спрели на тови вариант - проблема отново се свежда до нулев. Към продукта ще получите на символична цена от порядака на няколко лева и крачета , както и рапидки за да ги монтирате на него.


Както разбрахте до тук мебелна компания Янев Ви предоставя всички възможни решения за да Ви улесни максимално и за да се превърнете в поредния доволен клиент който ще е и безплатен рекламен агент. Има ли по-добра реклама от тази на доволния потребител?
Ние осъзнахме този факт още в далечното начало при стартиране на производството и сега това е най-голямото ни преимущество пред останалите фирми конкуренти в бранша.
От гореспоменатите възможности при поръчка на матрак освен клиенти поръчващи единични бройки се възползват и много собственици на хотели , почивни станции , къщи за гости и други.


Всички модели матраци могат да се изпращат и доставят чрез куриерска фирма. Получавате продукта до входната си врата. Не е нужно да се ангежирате с търсене на транспорт и да губите от ценото си време.
И отново това на ниска цена. Доставката ще е от порядака на 25-30лв.Това важи за всички градове и села в България.
Поръчката може да направите и по телефон , ако не ви се губи време в попълване на формата за поръчки.
В сайта на Мебели Янев може да получите допълнителна информация за работното време на магазините , видовете предлагани модели , допълнителна информация за материалите с които се произвеждат продуктите и мн. др.


И не забравяйте че ако разполагате със свободно време желателно е да посетите някои от магазините на компанията и след обстоен преглед на предлаганите варианти , да седнете и полежите поне десетина минути върху матрака , за да сте сигурни че това е точния модел за Вас.
Това ще Ви гарантира много спокойни и комфортни нощи и ще Ви зарежда с положителна енергия за да сте усмихнати през деня.


Много често се случва във фирмените магазини да пристигне клиент и да се двоуми кой модел да си поръча. Единствено при лягане и отпускане върху него за няколко минути взима категорично решение че това е неговия матрак.
Няколко дни след получаването на матка и спането върху него същия клиент се връща доволен и щастлив и поръчва от същия модел и за децата , въпреки че техните не за смяна.
Това е показател за високото качество на продуктите , но ние препоръчваме този който ползва матраците лично да полежи върху различните модели и да избере кой точно е за него.
Хората са различни и едни предпочитат по-твърди варианти , други по-меки , трети са категорични че няма нищо по-добро от мемори пяната.


В Мебели Янев Ви предлагаме матраци по поръчка и всички размери нестандартни матраци на ниска производствена цена.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт