Pd,egod;...

Матраци за хотели

(1 глас, рейтинг 5.00 от 5)
  • Посещения: 5133

 

Матраци за хотели

Матраци за хотели на ниски производствени цени - гарантирано качество от лидера в производството на матраци  МЕБЕЛИ ЯНЕВ

Свържете се с наш консултант за цена на матраците и сроковете на доставка. Всички модели еднолицеви матраци са с двойно усилена вградена подматрачна рамка , аеро дюзи за добра вентилация на матрака и капитонирана с полиестерна вата жакардова дамаска.

Към всеки матрак може да поръчате и калъф за него капитониран с полиестерна вата изглеждащ по същия начин като дамаската на матрака. Това много улеснява почистването на матраците  като в същото време запазва и удължава експлоатационния период на матрака. Така клиентите Ви винаги ще имат усещането че спят на чисто нов матрак макар и той да е ползван с години.

Това са важни неща за които хотелиерите в началото не си дават сметка и после купуват каквито и да е калъфи за матраците които не винаги съотвестват на тях и се създава впечатлението за не добре свършена работа. А всеки хотелиер желае гостите му да са максимално удоволетворени от престоя си в неговия хотел.

Дано да сме Ви били полезни и се надяваме чрез продуктите на мебели Янев посещаемоста на хотела Ви да се увеличи.

Освен всички серии стандартни матраци при нас може да поръчате и МЕМОРИ ФОРМ МАТРАЦИ . Това са матраци които променят формата си спрямо анатомията на ползвателя им и се нагласят точно по нея което дава усещането на неповторимо усещане за релакс. Много наши клиенти обзавели хотела си с тези матраци включиха в рекламата си това и увеличиха посещаемоста на обектите си с пъти.

Цената на тези матраци при нас не е много по висока от стандартните серии матраци. Освен това само в мебели Янев може да поръчате еднолицеви мемори форм матраци. Така ще притежавате това бижу на цена на която от други фирми може да купите двулицев обикновен матрак.

Ако сте се спрели на стандартни серии матраци можем да Ви уверим че при нас ще останете приятно изненадани от цените който ще Ви офертираме.

Сроковете за изработка и доставка на нестандартни размери матраци също са няколко дни така че бързо можем да реагираме така че да останете доволни.

Стандартните размери матраци в повечето случай се подържат на склад и могат да се доставят максимално бързо. В мебели Янев може да поръчате всичко за обзавеждането на хотела Ви. Фирмата произвежда легла , спални , подматрачни рамки , гардероби , френски легла или така наречените основи за матраци , нощни шкафчета , тоалетки , скринове , ракли  и мн . други мебели за вашия хотел.

 

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт