Pd,egod;...

Магазини и цена на дунапрен - продажба и онлайн

(22 гласа, рейтинг 3.23 от 5)
  • Посещения: 68317

 

 

Магазини и цена на дунапрен - продажба и онлайн.

Дунапрен - размери и цени на дунапрен.

Дунапрен и дамаски на ниски цени и осигурена доставка :

 

МАГАЗИН ЗА ДУНАПРЕН - ВХОД В МАГАЗИНА

 

Тук ще намелите всички размери дунапрен на възможно най-ниски , преференциални цени. Осигурена е доставка вашия дом. Важи за всички населени места в България.

Дунапрена е с много високо качество ,  не се деформиря след като е подлаган на големи натоварвания и възвръща първоначалната си форма. Той е високо еластичен и е подфодящ както за тапициране на всякаккъв модел мебели , така и за изработката на много размери дюшеци.

Използва се и като надстройка на обикновени матраци  ,като по споменатия начин значително подобрява значително качествата на матрака  , а старите матраци се превръщат в почти нови след поставянето на дунапрен върху тях.

Бързата доставка също е важна за потребителите. До няколко дни получите дунапрена който сте поръчали.

Имате и допълнителна възможност да поръчате различни видове дунапрени с разнообразни  плътности.

Имайте предвид и слидния факт че с колкото по-голяма плътност е материала  , толкова е по-голяма е степента на твърдост. Изключение прави високо еластичната пяна.

Дунапрен, размери и цени на дунапрен и дунапренови изделия.

Дунапрена е много популярен материал и ние непрекъснато волно или неволно сме в допир с него или с продуктите създадени от дунапрен.

Среща се почти навсякъде – в седалките на кухненските столове , в гарнитурата разположена в хола, в кухненския или трапезен ъгъл, седалките на автомобилите ни, в тапицериите на градския транспорт, стелките на обувките, подплата на някои дрехи, възглавници, матраци  и на много други места.

Трудно можем да си представим живота ни без участието на този материал , макар че на пръв поглед не си даваме сметка за това. Дунапрена винаги е скрит под някаква дамаска, кожа или хасе и нямаме пряк визуален контакт с  него.

В матраците на който спим независимо дали са латексови, мемори , бонел пружинни пакети или някакъв друг вид, винаги присъства  поне един тънък или по- масивен слои дунапрен.

Дунапрена се характеризира със своята мекота, еластичност и свойството му да поема натоварвания , а след това бързо да възстановява първоначалната си форма.

Това го прави много предпочитан и на много места незаменим материал използван в голяма част от индустрията.

Много хора не правят разлика между дунапрен, латекс и различните видове продукти произведени от латекс.

Като материали си приличат , но разликата между тях е много голяма. Латекса и продуктите произведени от латекс също намират много голямо приложение в производството на стоки за бита и притежава също отлични качества, но не е дунапрен и се отличава по някои съществени свойства от него.

Дунапрена най-често се произвежда под формата на големи калъпи с размери:

Широчина – 1 . 30 метра

Дължина   -  2 метра

Височина  -  1 метър

Това са най- често срещаните калъпи с който разполагат фабриките за производство на дунапрен , но се срещат и изключения.

Тези калъпи след това биват нарязвани на различни дебелини от 1 см. до 12 см.

Изработват се и детайли по поръчка със строго определени форми , но размерите за които стана въпрос по-горе са най-често срещаните и се подържат на склад.

Ценно качество на дунапрена е че лесно се обработва и могат без усилия да се създадат различни форми които са ни необходими при производството на определен вид детайли.

Дунапрена може да се нареже на парчета с обикновен нож или при по – тънките парчета с ножица  и да се залепя произволно с обикновено лепило от рода на хелметексовите лепила и др.

За прецизна изработка се използва специално лепило за дунапрен. То се нанася с пневматичен пистолет и слепването на отделните части става много бързо , като качеството на така създадената слепена връзка е перфектно.

Друго важно което трябва да се знае за дунапрена е че се произвежда с различни плътности.

Нормалната плътност се обозначава с – Т 18 или Т 20

Колкото е по голямо числото след символа Т, толкова дунапрена е с по - голяма плътност, а колкото по - голяма е плътността , толкова е по-тежък и съответно с по-голяма твърдост е той.

Когато се изисква дунапрена да е с по – голяма плътност ,но да е с по – голяма мекота , тогава преди изпичането на пяната от която са произвежда дунапрена се добавя омекотител. Така качествата на дунапрена се запазват по-дълго време , но не за сметка на мекотата му.

За дунапрен с висока плътност се счита този с индекс Т – 25 или с по голямо число след символа Т.

Дунапрен с индекс Т-30 и нагоре е дунапрен с много висока  плътност и се използва при производството на детайли подложени на големи натоварвания. Според спецификата им той се произвежда със или без омекотител.

 

Мебели Янев

  • Много удобни мебелигарантирано
  • Огромен избордоволни клиенти
  • Кратки срокове на изработкакоректен магазин
  • Свържете се с нас0887 333 949

Вход

създай акаунт